Ayssunn Kızlar Lökosit 138 çıktı enfeksiyon var hangi ilaç iyi gelir sizce eczaneden alıyım hemen 37 haftalık gebeyim
Merveee34 Ayssunn çok yüksek .lütfen kendi kafanıza göre ilaç almayın .Antibiyotik kullanmanız gerekecek . Doktora bildirin
Cicilibicili Ayssunn mutlaka doktorunuzun yönlendirmesiyle yapmanız gereken bir şey bu. Burada her tavsiye veriliyor ama kimse doktor değil ve ilaç tavsiyeyle kullanılacak birşey değil hele ki gebelikte. Mutlaka doktorunuza danışın enfeksiyon önemli 🌸
Gulsumelif Ayssunn benim 75 ti 75 ken antibiyotik başladık 207 ye çıkmış başka antibiyotik verildi eğer geçmezse yatışım yapılacak kafanıza göre hareket etmeyin
Fasulye24 Ayssunn benimde 27 çıktı lökosit hemen antibiyotik verdi doktorum aman dikkat et doktorunun dediğinden çıkma mutlaka
Nur0808 Sağlık ocağında ölçtürdüyseniz bence bir de özel güvenilir bi laboratuvarda ölçturun benim sağlık ocagi sonucun 67 lökasit idi özel de yaptırdim normal değerlerde cıktı
Ayssunn Nur0808 oda olabilir ama bir kere daha yaptırmıştım daha düşüktü o zaman yğkselmiş yanılma payı olacağını zannetmiyorum :(
Ayssunn Monuro 3G diye bir ilaç yazmış suya katıp içiliyor 6saat WC çıkmamam lazımmış ama içimde sadece 1 tane toz var tek kullanımlık yani ne kadar etki yapar ki bir toz anlamadım , perşembe randevum var tekrar soracağım doktoruma
Aslihankanmaz Ayssunn canım bende onu kullanıyorum idrar enfeksiyonum oldukça, tabiki doktor tavsiyesiyle. Gece yatmadan önce iç sabah da tuvaletini elinden geldiğince tut dayanamadığın zaman yaparsın tuvaletini. İşe yarıyor🙏
Gulsumelif Ayssunn evet tehlike olmaz mı düşük yapmaya en büyük sebebiyet veriyormuş bebeğe de geçebilirmiş yani kafaniza göre eczaneden birşey almayın derim kontrol tek kullanımlık içtim 2. Antibiyotikle geçtim ama daha geçmedi yani
Ayssunn Aslihankanmaz işe yarıyordur inşallah bu gece tüketeceğim inşallah geçer doğumum da yaklaştı korktum biraz 😏
Fasulye24 Ayssunn herhangi bi yan etkisini gördünmü peki şikayetin oldumu yani bende hiç bişey olmadı öylesine yaptırdım enfeksiyon çıktı normalmi acaba bu durum
Ayssunn Fasulye24 bende etkisi vardı çok sık WC çıkıyordum bir de rahimde sancı bıçak saplama gibi sızılar oluyordu ondan şüphelenip kan testi yaptırmıştım