Esaesa Hanımlar lazer epilasyona gidiyodum fakat tüylerim tam bitmeden gebe kaldım gebeyken malum lazer işlemleri yasak tüy konusundada hassas biriyim siz gebelikte bu sorunla nasıl başa çıktınız neyle alıyordunuz tüylerinizi?? ☺
Gulsen54 Esaesa epilatörle alıyordum canım hamile kalmadan öncede onu kullandığım için sıkıntı yaşamadım ama 31 haftam dolmak üzere ve artık beni zorlamaya başladı karnımdan kaynaklı
Sdnglhn Esaesa Lazer epilasyonum bitti hamile kaldım.Tekrar çıktılar malesef bir işe yaramamış oldu.🤭 Kuaförde ağdayla devam ediyorum.
Merveb46 Esaesa düzenli aldata gittim lazeri bırakıp bende senin gibi gebe kaldığım için mecbur bıraktım tüylerimde ciddi derece azalma oldu kolda ve bacakta hiç yok denecek kdr az hatta onları 2 ayda bir alıyor kuaförüm genital ayda 1 gidiyorum tüm vücut 20dk da biter işini bilen biri tarafından
honeyland Gulsen54 merhaba ya benim göbeğimde tuy var da ben epilasyon aletiyle almayı düşünüyorum acaba bebeğime zarar verir mi
Gulsen54 Esaesa Philips markası kullanıyorum ama baya eski bir modeli Su an modelini tam bilmiyorum genç kızlığımdan beri kullandığım bir makineydi Su an ki modelleri daha üstün olabilir
Gulsen54 honeyland Ben alıyorum ama ona dair verir ya da veremez diyemem çok şükür şuana kadar çocuğumla ilgili bir problem yaşamadım