Merveers Kızlar bir rivayete göre kesenin şekli yuvarlak ise kız, armut gibi yada şekilsiz ise erkek diyorlar. Sizin nasildi ve cinsiyeti bu teoriye göre dogru mu :)
gamzosgamzos Merveers benim kızıma hamileyken fasulye gibiydi yani yuvarlak degildi simdiki bebegimde yuvarlak daha cinsiyet bilmiyoruz 😊
Zeyniimm Merveers Canım benim ikizim olacak biri kız biri erkek. Kızımın kesesi yuvarlak oğlumun kesesi yamuk kuru fasulye ye benziyor 🥰
Zeyniimm Merveers keseye göre cinsiyet olmuyor çünkü oluşumları farklı oluyor :) bazen fasulyeye benzeyen kızda olabiliyor 😊😊
Merveers gamzosgamzos Benimde ilk hamilelogim 6. Haftada şekilsizdi. 9. Hqftada kontrole gittigimizde yuvarlak olmuş çok sasirdim. Sağlikli olsunda gerisinin onemi yok tabi sadece cok merak ediyorum 🙂
Merveers Damlada91 aslında bilimsel bi temeli yok tabi kulaktan dolma şeylerden bo tanesi ama genelde kimse sorsam tutuyor o yüzden çok garip 🙃
Lokumunannesii Merveers Teori doğru mu bilemem ama kızımda hem yuvarlak hemde sağdaydı oğlumda solda ve kesesi fasulye şeklınde