Kumru_ Hanımlar merhaba. Doğum sonrasi için dolaba poğaça börek türü şeyler atmak istiyorum. 30+4 haftalığım. Sizce erken mi? Yoksa yapıp aradan çıkarayım mi? Çünkü sonrasında kıyafet yıkama ütüleme, çanta hazirligi, doğum temizliği de olucak. Şuan yapsam kışın tüketebilir miyiz ? (Doğum Aralık 14 görünüyor)
AnneBebek0 Kumru_ bence erken degil normal. Zaten ilerleyen zaman iyice agirlasiyor insan bel agrilari artiyor.
Yagmur00 Kumru_ yapmak gerek mı canım ya ben atıştırmalık lae gecıcstırrım diye dusundum yapayım mı bendeu siz neler yapıyorsunuz
Mujizam Kumru_ poğaça börek nasıl atiyorsunuz acaba buzluktan çıkınca yumuşak yapış yapış olmuyor mu poğaça lar pişirip konursa
Kumru_ AnneBebek0 Evet aslinda şuan bile hareketlerim kisitlandi. Ama sonradan sıkıntı olmaz degil mi yerken. Yani üç ay içinde ancak tüketmeye başlarız
Kumru_ Yagmur00 Valla bence kesinlikle gerekli. Hem gelen giden olur diye. Hem kendimiz için. Ben pişmiş pişmemiş börekler, poğaça, açma , kurabiye, mozaik pasta aticam insallah. Toplu bir şekilde atarsak uzun süre kullanırız hiç uğraşmayız sonra ☺️
Kumru_ Mujizam yok daha önce kahvaltı yapamadığım için poğaça ve açma yapıp bir poşete koyup atmıştım. Her sabah iki tane çıkarıp tabağa koyuyordum. Ben çay demleyene kadar çözülüp yumuşacık oluyordu. Hic ıslanma vs olmadı. Börek daha önce atmadım ama çiğden atılan buzluk börekleri var onlardan yapicam aynı şekilde çıkarıp cozulunce fırına sürerim . Pişmiş böreği de atar firina isitirim. Ablam kek bile atıyor hiç birşey olmuyor. Taze gibi ☺️
Mom726272 Mujizam ben buzluktan çıkarınca acelem varsa çok yüksek olmayan ısıda fırında ısıtıyorum taze gibi oluyo
Kumru_ Yagmur00 Nefis yemek tariflerine buzluk böreği var onlardan yapicam. Çiğ atılıyor çıkarip cözdurup fırına atiyirsun sadece. Bide bimden bozek almıştım ben onun gibi yapicam pişirip atmışlar aynı şekilde fırına veriyorsun çıtır çıtır taze yapılmış gibi oluyor
Emine9335 Ben hamile değilim ama calistiyorum diye haftasonu sigara böreği yapıp pişirmeden dolaba koyuyorum istediğim an istediğim kadar çıkartıp kizartiyorum çok kolay oluyo bozulmuyo da
Vildan51 Kumru_ Yok erken değil yapabilirsiniz.Ben 35.haftadayım az önce dolma doldurdum içeriye zor attım kendimi ayakta zor duruyorum belim karnım ağrıyor karnım taş gibi oluyor.Ilerleyen zamanda hiç yapılmıyor
burcunlu Kumru_ borek pasta pogaca icin hicbir zaman erken degil bence😅 saka biyana tam zamani sanki dediginiz gibi yapilcak is cok saglikla alin miniginizi kucaginiza😇