Ozgeliko Adet günü test yaptım silik bile çıkmadı? Gecikmesini bekleyip testi tekrarlayıp hamile olanlar varmı? 2 hafta önce bugündü yumurtlamam ondan dolayı çıkmıyor olabilir mi?
Beyzanrr Ozgeliko canım bende ilk öyle yaptım adetten önce yapınca HCG düşük oluyormuş o yüzden çıkmazmış bende de hiç çıkmadı sonra adetim 5 gün gecikti test yaptım tekrar bu sefer pozitif çıktı çok şükür şuan 7 haftalık hamileyim sende adetin gecikince yap benim moralim bozulmuştu hatta negatif çıkınca ama halbuki HCG düşük olduğu için öyle oluyormuş âdetin gecikince dene bence şüpheleniyorsan
muge1661 Ozgeliko 15 gün olmuş yumurtlayalı şimdiye çıkması lazımdı canım. Ama bu işler belli olmuyor tabi eğer yarın da olmazsanız kan testi yaptırın. Geç döllenme dicem ama yumurtlama tarihiniz belli geç döllenmemiş. Hakkınızda hayırlısı olsun sma yinede her ihtimale karşı tekrar test yapın 1-2 gün içersinde belki sürpriz olur 🤍
Ozgeliko Beyzanrr çok teşekkür ederim 5 gün bekleyip bende o zaman tekrarlıyım 🌸🙏 bu arada hayırlısı ile bebeğinize sağlıkla Kavusun inşallah 💜
Benubikim Benim adet olmam gereken gunden bir sonraki gunde cikmamisti hic birsey bende bu ay yok demistim , birkac gun sonra karin agrisiyla acile gittim ben apandistim sanirken hamile ciktim 😅 ümidi kesince de ihtimL vermiyor insan.