parasetamoll GlsmKeer yani bence biraz erken ben 20 olacam başlamadım ilerde sıkılacağın zamanlar olacak o zaman yaparsın 😊
Cigdemy92 GlsmKeer Ayyyy ben çok geç kaldım o zaman 🙈 36 haftadayım hala bir hazırlığım yokkk.. Taşınma telaşıydı derken hep erteledim 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Aselminamm GlsmKeer abartmayın bence . Ben 27 haftalık oldum daha başlamadım 😂 daha neyin ne olacağı belli değil 6 haftaliksiniz bekleyin
ZeykemKaya Cigdemy92 yook artık benim herseyım hazır iyikide yapmısım cunku bebıs gelmekle ısrarlı 35 deyız
Aysenurtsr 6 haftalikken cok cok erken, bu ne aceleniz :) cinsiyeti felan belli olsa o zaman yapsan daha iyi degil mi.
Dilekahinzen Ben de o haftalarda battaniye örmüştüm bide oyuncak yapmıştım 😂😂 ilk bebek heyecanı işte. Şuan 21+5 haftadayız başka bi hazırlığı yok. Çok erken canım biraz beklemelisin bence
Tosbik GlsmKeer canim ilk bebegin galiba heves var gibi :)) bnimde ilk bebegim ev hanimiyim ve daha 7haftalikken kiz erkek ortak kullanilabilecek renklerden biseyler almaya baslamiştim. Cinsiyet belli olunca durduramiyorsun kendini 😀 suan 22haftaligiz
Rasev 24+5 hala hicbisiy almadim) daha çok erken sizin icin kalp atisini duyun cimsiyetini ogrenin sonra yaparsiniz:)
cinderella GlsmKeer bende 17 de cinsiyeti öğrendikten sonra yapmaya başladım sende biraz bekle bence 😄
Merveozcelikcckl GlsmKeer cinsiyetini öğren ondan sonra başla canım ben 34 olacam çantam bile hazır değil 😁
Sukranerolkaradag GlsmKeer 35 oldum daha başlamadım. O ilk öğrenmenin heyecanıyla acele etmene gerek yok. Araştıracak çok vaktin olacak merak etme.
NurEymen GlsmKeer Heyacanına yenik düşen anneeee😁 Çoook fazla erkenn bekle biraz keyfni çıkararak hazrla alelacele degil biz 28 haftalıgz iki gün önce başladm hazrlıga
tugbaninmucizesi GlsmKeer canım ben de o hafta da hemen başlamak istiyodum şimdi 9+4 üm cinsiyet belli olur olmaz hemen herşeyini hazirliycam bu benim fikrim bence sende cinsiyete kadar bekle 😄
Neslisahhh GlsmKeer cinsiyetini öğrendikten sonra bişeyler yapmak daha iyi olur sanırım. Ben 20 olcam ayrıntılı ultrasona girmeden yapmamaya karar verdim.