halimos25 Gebeliğin ilk haftalarında bel ağrısı yaşayan var mı? İlk haftalarda olması normal mi acaba kızlar? Şiddetli değil ama hissedebiliyorum ağrısını..
Dilekkuru halimos25 bende yaşadım , ama benim baya ağrıyordu ,7-8 hafta fln Ken agridi devam etti erkek bebek de oluyomus ama benim dgru cikdi sizi bilmiyorum
Ayse254 halimos25 benim hep oldu hala olmaya devam ediyor 13 haftalığım 🤷🏻♀️ Kanama vs bir şey olursa ağrıyla beraber hemen doktora gidin onun dışında gebelikte ağrılar normal deniliyor 🤗
Ada-1712 halimos25 bizde daha çok yeniyiz benim de bel agrım fazla kaç aylık olduğunu da öğrenemedim daha kesesi 18 mm tahminen ne oluyor sizce
halimos25 Dilekkuru daha cinsiyetine çok var canım doğrudur belki öyledir 🤔biz şuan 5+3 olduk yani daha çok yeni o yüzden korkutuyor bel ağrısı beni
Dilekkuru halimos25 anladım inşallah başka bı skntisi yokdur ama bende cinsiyet öğrendiğimde olmadı ztn bendede öncesinde vardı ama tabi ne şiddette snnkide bilmiyorum bı danış doktoruna isdersn
halimos25 Ayse254 şuana kadar kanama falan olmadı insallah olmaz canım tamam öyle yaparım durmam zaten hemen giderim tesekkur ederim🙏
halimos25 Ada-1712 canım bende daha çok yeniyim ve çok tecrübeli değilim açıkçası o yüzden mm olarak kaç haftaya denk geliyor bilmiyorum bilen arkadaşlar vardır burada onlara bir sor istersen 🙏