deletedmom87894 Kızlar masıyta soğuk olur değilmiiii bebeğe kalın battaniyemi yoksa incemi almak lazım mayıs tam arada bir ay
Birgul deletedmom87894 ben Mayıs 3te doğum yaptım bu sene ki yaz bi türlü gelmemişti 😒 hep battaniye kullandım biz üşümesek bile onlar daha küçüçük olduğu için üşüyebiliyor☺️
Yesimmm12 deletedmom87894 oğlum Nisan sonunda doğdu biraz serindi ama yeni doğdugu için kalın battaniye al bence
eso14 deletedmom87894 bende mayısta doğum yapıcam Allah izin verirse. 9+6 haftalığım. Kalın battaniye de bulundur canım. Doğumdan hemen sonra istiyorlar çünkü. Benim ilk gebeliğim ama ablamda öyle olmuştu. Yeni doğanlar hava ne kadar sıcak olursa olsun üşürlermiş
HNur_06 deletedmom87894 aynıyız sizinle. Bence her ihtimale karşı ikisini de bulundurun. Zaten yeni doğan bebek 40 gün sıcak tutulur. İnanılmaz mide bulantısı yaşıyorum bu arada sizin olmaması ne kadar güzel
deletedmom87894 Iknr-mls henüz bi belirti olmadı midem bulanmıyor şükürlerolsun sizde mide bulantısı varmıı acaba sonra çıkar