Kadernur12 Kizlar 36+2 hqftqligiz ne zman cati muqyenesi yapiliyor ve nasil yapiliyor dahq ben sadece uotrason ve nst arasinda gidip geliyorum
Kadernur12 kizannesiiii hic yapmadılar mi ama ona bakmalari lazim diye biliyorum benim de ilk dogumum ya bir bilgim de yok
kizannesiiii Kadernur12 hayır hiç yapmadılar sancım sıklaşınca gittiğimde bakmışlardı 4 cm açılmam vardı çatın iyi demişti ebe
Nslhnakn Kadernur12 ben 2 doktora gidiyordum 2 side çok güvenilir doktor. Diğeri ben çatı muayenesi yapmıyorum demişti. Diğer doktorum çatı muayenesi yaptığında lekelenme olabilir, akıntında artış olabilir endişe etme normal demişti ama bende hiç biri olmadı
Dilara4141 Ben 36. Haftada oldum, doktor daha sonra da yapabiliyor. Birkaç saniyelik bir işlem, doktor iki parmağıyla çatının normal doğuma uygun olup olmadığına bakıyor. Bazen bu muayeneden sonra kanama olabiliyormuş ama ben yaşamadım.
Nur06sena Kadernur12 Bana doktorum hiç yapmadı. 39.haftada doğum yaptım. Bir kez sancılandım gittim o zaman ebe yapmıştı. O da idrar yolu enfeksiyonu çıktı.
Esmakorkmaz Kadernur12 doktoruma en son 32. Haftamda gittim. Bir dahaki gelişimi 36. Haftamda istedi yavaş yavaş alttan muayenelere başlayacağımızı da belirtti. Sonrasında her hafta gelecekmişim kontroller sıklaşacakmış. Bu tarz şeyleri doktorunuzla konuşup irtibatta kalmanız daha önemli. Zaten doktorunuz da belirtir bu ay şu şu kontroller var şu zaman gel şunu yapacağız evde de şunları yap der. Bana yavaştan normal doğumu kolaylaştırmam için yürüyüş ve egzersizleri yapmamı önerdi mesela evde yapılacaklar için. 36. Hafta da artık perine masajlarına başlamamı söyledi. Bu tarz şeyleri sorun doktorunuza çekinmeyin o söylemiyosa bile siz sorun.
Busradoga Kadernur12 doktordan doktora değişiyor bana 38+4 ken yapacak yani gün verdi o günde 38+4 oluyor bebeğim