zaydn gldn065807 o zamanlar ben de almamıştım ne olduysa 20 haftalıktan sonra oldu mide bulantısı geçti iştah bir açıldı 🤦🏻♀️
Kadereymn zaydn 55 den 50 ye düşmüştüm zor bi hamilelik geçirdiğim için kanamalar fln. O 5 kiloyu geri almişim sadece. Ekstra bi kilo almişlığım malesef yok
busra_080421 zaydn çok sık yiyorum az az , akşam yemeğini az yiyip hamur işi tüketmiyorum yeterli oluyor sanırım çok hareket edemiyorum düşük riskim olduğundan 🤗
zaydn busra_080421 eşim bana diyor ki senin yediklerini ben yesem 100 kilo olurum çok yiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
sessiz_oyuncu zaydn yok canım herşey senin elinde ben tatlı hamur abur cubur yemiyorum mesela. İlk gebeliğimde herleyi yiyordum 😊
gldn065807 zaydn benim hicc mide bulantim olmadı normal nasıl yediysem öyle yedim sadece ben çok sık çok az yiyorum şeker var 5 senedir hep diyetteyim yani benim için diyet gibi olmuyor artık normal yeme şekline dönüştü belkide o yüzden
busra_080421 zaydn iştahın varsa engel olamiyorsan ye canm doğumdan sonra verirsin bugünlerin tadını çıkar 🤗ben biraz takıntılı biriyim zorda kilo veriyorum o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum 🤗
Mom1mirayy GulistanSahin hey maşallah aslanım benim ya bende 66 ile hamile kaldım 29 haftalığım 79 kiloyum durmak yok yola devam 😂😂😂😂😂
Hrygkcshn 57-58′le falan hamile kaldım 35 haftalığım 71 olmuşum ama aşırı fazla geliyor kilom bana ya doktorum da bundan sonra alma kilo dedi napcam bilmiyorum
Mom87897 minikane21 kaçıncı haftadan sonra kilo alma hızlanıyor acaba? Ben 17+1 im. İlk gebeliğim bayağı geçti üstünden unuttum