zaydn 58 kiloyla hamile kaldım ilk haftalar mide bulantısından 55 kiloya düştüm şimdi 30+2 haftalığız 68 kilo oldum çok mu kilo almışım 🤦🏻♀️
sessiz_oyuncu zaydn yok canım ideal bence ama 55 üzerinden değil hamile kaldığınız kilo üzerinden hesaplıyolar kaç kilo aldığınızı. Benim doktorum öyle yapıyor.
Sueda61 zaydn bence normal fazla almamışsınız kiloya takılıp kendinizi üzmeyin sağlıkla kucağınıza aldıktan sonra kilolar verilir 🤗
Selin12- zaydn bense 57 kilo ile hamile kadim ilk aylardan 47 kiloya düştüm şimdi 60 kiloyum 21 haftalıgim
Mom1mirayy GulistanSahin hey maşallah aslanım benim ya bende 66 ile hamile kaldım 29 haftalığım 79 kiloyum durmak yok yola devam 😂😂😂😂😂
zaydn Busra_spmz benim doktorum sen nasıl 7 aylıksın dedi sadece karnımdan aldım ve o da çok böyle büyük bir karin degil ama o 10 kilo nerde anlamadım dışardan gören hamile olduğuma inanmıyor 🤷🏻♀️
GulistanSahin Kendimi tutamıyorum çok acıkıyorum kilo aldığım içim de üzülüyorum ama bu kiloları vereceğim diye de kendimi motive ediyorum inşallah verebilirim 😂
Busra_spmz GulistanSahin yanlış anlama yani 9 ayda çok acıkıyor insan bide bebek 9 ayda kendini toparlıyor bende senin gibi motive ediyorum zayıflarım diye bakalım artık sağlıkla gelsin bebeğimiz 🥰🤭
lentil zaydn çok kilo aldın denilmez ama dikkat et cnm 30dan sonrası çok aldırıyor. Ben diyet yapıyorm mesela aynı listeyle 30dan önce 2 ayda 1 kilo almştm şuan 3 haftada 1 kilo aldım. Ki diyet yapmasan demek yuvarlanırdım heralde 😂😂
zaydn lentil benim doktorum sen nasıl 7 aylıksın dedi sadece karnımdan aldım ve o da çok böyle büyük bir karin degil ama o 10 kilo nerde anlamadım dışardan gören hamile olduğuma inanmıyor 🤷🏻♀️
Glsmbthn lentil merhaba bende 22+3 10 kilo aldım nasıl bir diyet yapıyırsunuz acaba malum bende biraz önden gidiyorum
sessiz_oyuncu zaydn bundan sonrası Allahu tealaya emanet 🤣 5 kilo alsan yeter diye dşünüyorm son zamanlar çok kilo alınıyor dikkat et
anne_2 zaydn canım tahminimce 72 73 le doğuma gidersin saten doğumda 9 10 kilo gidiyo 62 falan olursun emzirmeyle falan 2 3 ayda 58 e düşersin yine merak etme
zaydn anne_2 ay insallah iste bana şimdi dışardan çok belli olmadığı icin kilo almamışsın bundan sonra artık alırsın diyorlar ama bilmiyorlar ki 10 kilo aldım 🤦🏻♀️Öyle dedikleri icin de bundan sonra ne kadar alabilirim ki dedim korktum 🤦🏻♀️😂