Ben neredeyse çok az şeyler aldım. (Bime a101e şoka gelen bebek ürünlerini takip ederek) Temelde bir çok setini öyle oluşturdum ( katlanır küvet seti şampuan,alt değiştirme örtüsü kulak çöpü tulum yelek zıbın patikli alt,eşofman takımı)
Bunun haricinde özel olarak aldığım 5li hastane çıkışı ve havlu-bornoz seti
Gerisini eltim ve kuzenlerim gönderdi. Hiç kıyafet almadim kuculenleri gönderdi herkes.
Eltim bebek arabası mama sandalyesi tekerlekli beşik emzirme yastığı ve 1 yaş için bisiklet gönderdi. Yengesi oğlunun mobilya beşiğini verdi. Şu an 4lu sifonyer çekmeceleri bebek kıyafetleri ile doldu. Bir de dolapta askıda bir kaç ileriki aylarda giyeceği büyük kıyafetler var.
Benim sıfır aldıklarım o saydiklarimdan ibaret sadece. Bebek bezi kullanmicam(hazır bez olarak yani) yıkanabilir&silinebilir bebek bezi buldumm çok hesaplı ve uygun. Hazır bezler doğada geç dönüşüyor çevre kirliliğine sebep oluyor. Şu an 35+4uz. Ben 28.haftada hastane çantamı hazır etmiştim. Onun dışında da kıyafet çok almayın derim hele ki 0-3 ay,çünkü çok hızlı büyüyor bebekler,farklı ay aralıklarında almak daha iyi. Bol bol zıbın alın üstüne bir yelek bir hırka evin içinde giymek için hayat kurtarıcı bildiğin.