Fulyay45 sessiz_oyuncu 30 haftalığız yavaş yavaş almaya başladık annemle ben ne güzel kaynananızın sizinle bir heveslenip alması benim kaynanama kalsa her şeyi doğumdan sonra alalım diyor daha erken diyor çok sinirliyim gerçi kendi hiç bir şey de almaz gibime geliyor.
sessiz_oyuncu Fulyay45 Allah ondan razı olsun bizlere çok düşkün genç bi kayınvalidem var. Biz ne istersek o olur. Sizin çocuğunuz sonuçta istediği kdar desin valla he he deyip yine istediğini yap. İçinde kalıyo sonra insanın.
Black-34 27+2 haftalığım kıyafetleri hazır 😊bir tek beşikti vs onlar kaldı bence başlanmalı erken doğabilir ne olur ne olmaz aksilik çıkar eder
EbruOzer bebeklibirisi merhaba, ayrıntılı ultrasona kadar bekledim, sonrasında aldım. Cinsiyette yanılabilir diye düşünmüştüm. 32. haftadayım şu an hazırız yıkayıp valize koyacağım. Bebeğinize sağlıkla kavuşmanızı dilerim💜
ipekgumen Zeze2454 ıslak mendil ve bezi hangi marka aldınız karar veremedim sleepy uni beybi kararsızım 😊
Leylakkk bebeklibirisi pazartesi 29 haftalık olucaz 2 3 parca kıyafet dışında birşey almadık henüz 30 haftayi doldurunca baslicam
Kilicbebek bebeklibirisi ayrıntılı ultrasonda netleştirdik cinsiyeti ve 22. Haftadan sonra başladık şuan az eksiğimiz kaldı
NlnClgn bebeklibirisi ben henüz hamileliğin çok başındayım 7. Haftadayım ama ben bile almaya başladım. Çünkü gerçekten her şey pahalılaşmaya başlıyor. Ben unisex almaya çalışıyorum bir çok şeyi. Tabi ki kişiden kişiye değişir 😊
bebeklibirisi NlnClgn benim de tarzım o şekilde zaten mavi pembe asla giydirmem çoook önce de diyordum bunu 😂
ayselll123 17-28 haftalıkken ufaktan başlamıştım almaya şimdi 24 hatlik oldum simdi haftaya büyük şeyleri alıp küçük şeyleri doğuma yakın almayı düşünüyorum
Tgbergll Minteha Bizim cinsiyet daha netleşmedi ama kız bile olsa pembeye yönelmeyi düşünmüyorum herkese de diyorum pembe mavi ayırmayı sevmem hediye almak isteyenler de pembe felan almasın diye 😅 bir yeni gelin bir de bebek ayrımında şu pembeyi hiç sevemedim başka renk yok gibi 🤷🏻♀️
Minteha Tgbergll evet bende yöneltmedim ama hediyeler şimdiden hep pembeli hediye getirenlere birşey diyemiyorsunuz😂😂 ben ortak renkten yana beyaz yeşil turuncu turkuaz yanayım 👏🏻
Fulyay45 sessiz_oyuncu yok zaten toruna doymuş benim kaynanam bi beklentim yok düğünümde de yapmadı kızımda da yapmasın düğünde de karıştırmamışım bunda da hiç bir şeye karıştıramam ne kadar şanslısınız allah başınızdan eksik etmesin böyle iyi kaynanaları görünce çok özeniyorum hep bende istemiştim böyle genç iyi bir kayınvalide ama maalesef benimki fena çıktı 😔
MinikMercimegim bebeklibirisi Kişiden kişiye değişir bazısı rahattır bazısı almadan rahatlamaz bende ilk gebeliğim düşük oldu diye korku vardı ama ona rağmen 20. haftadan sonra indirimlere denk geldikçe aldım şuan 28. haftam hala eksiklerim var ama çoğunu aldım 30 dan sonra da yıkama temizleme çanta hazırlama ev temizliği derken zaman geçer diye düşünüyorum.
BesteKc bebeklibirisi valla ben 15. Haftadayım kendimi aşırı zor tutuyorum (koleksiyon ürünlerini alıyorum valla biter kalmaz diye h&m de harrry potter serisi vardı aldım)bu analar nasıl dayanıyor 30 lu haftalara kadar yahuu 🤪🤪🤪😅 bu hafta cinsiyet netleşsin alıcam yani duramam ben. İndirimde bişiler gördükçe aldım kendime yine hamile yastığı gümüş göğüsucu kapağı falan. Sen kaçıncı haftadasın?
Ozgeonataydin bebeklibirisi bence cinsiyet kesinleştikten sonra parça parça alınmalı sizin için daha iyi olur çünkü sonlara kalınca hem insan birden aldığı için unutuyor hemde birden alışveriş yapmak insana maddi açıdan ağır geliyor ve en önemlisi sizde vücut olarak ağırlaşıyorsunuz insan rahat rahat gezip bakamıyor