Yagmur00 CanimBebegim02 yapıyla alakalı canım ben ılk hamıle kaldığım da şişkik vardı heptr oldu yani bende bısey degısmedı benım komsu onda hiç karın falan yoktu acele etme senin kıde cıkar
SayeMom CanimBebegim02 20+6 bazen top gibi çıkıyor dar giydğimde bol giydiğimde bu nasıl hamilelik diyip kuduranlarda oluyor ne kilo ne göbik çıkmıyor 😄 iki türlüde hoşuma gidiyor ikisinide yapmak benim elimde😜
Dilara0638 CanimBebegim02 benim 30.haftadan sonra fark edilir oldu 35+1iz 4-5 aylık hamilelerle aynıyım 😄iç karnım çok genişmiş benim o yüzden 🤦♀️
Balarisiii CanimBebegim02 12+6 haftalığız baya belli karnım dışardan bakınca farkedenler oluyor ilk gebeliğim 😊
Selin12- CanimBebegim02 benim 3.hamileligim ilk defa bu sefer karnım çıktı şuan 21 haftalık karnım birgin diğerlerinde 9 aylık olduğum zaman karnım 6aylik gibiydi iç karnınız geniştir oyuzden benim kesildiği için herhalde çıktı ortaya
Aycaaa571 CanimBebegim02 24-25.haftada çıkmaya başladı şuan 30.haftayım hala karnın çıkmamış diyorlar 😄
CanimBebegim02 deno1 😀 bende sadece pantolonlarım sıkıyor gerisi hala oluyor hamile elbisesi var Bi kaç tane giymedim hala
CanimBebegim02 Busra2013 hissediyorum gibi hatta eşim kafasını karnıma koyunca oda hissetti ve şok oldu çok güzel bir his
Aminegul CanimBebegim02 ilk gebeligimde 6 aydan sonra farkedildi. Ikinci gebeligim suan biraz erken basladim hamiellik elbiseleri giymeye o yüzden daha erken farkettiler. Suanda 31 haftamdayim daha yeni yeni şiştim
CanimBebegim02 Aminegul ozaman benimde daha zamanı var gibi… soruyor herkes acaba tek benim böyleyim diyor İnsan
gamzosgamzos CanimBebegim02 12+2 yiz disardan belli oluyor ama 2.gebeligim birde 49 kiloyum belki o yuzden bu kadar erken belirdi
Yagmur00 CanimBebegim02 walla sende sorun canim ne diye sorguluyor sun he oyle de gec doktorun saglıklı ıyı dedikten sorna ne mılletı dinliyorsun
Aycaaa571 CanimBebegim02 iç karnımız geniş ondan dar olanlarda çatlaklar oluşuyor karnımda göğsümde çok şükür hiç çatlak olmadı