Kızlar, 33+5 im. Doktorum sorun olmamasına rağmen sezeryan teşvik etti. Onun dışında bir problemim yok hep anında ulaşıyorum hiç bir zaman panikletmez rahat birisi. Hasta muamelesi yapmıyor. O yüzden seviyordum. Şimdi hastane de değiştiriyor ve doğum yaklaştıkça alttan kontrolleri erkek doktorla yapma fikri rahatsız etmeye başladı. Evet bir çok kişi bunu cahilce bulabilir ben de biliyorum doktorum zaten öyle pis bakışlı birisi değil gayet işinde gücünde birisi ama benim kişisel tercihim. Şimdi reyapta gönül kazezoğlu ile devam etmek istiyorum. Sizce nasıl bir doktor? Normal doğum yanlısı mı? Lütfen ordaki neriadayı önermeyin daha ilk kontrolüme ona gitmiştim 10 kilo vermezsem normal doğum yapamayacağını söyledi bir sürü korkutucu ihtimalden bahsetti ve son adet tarihimi hatırlamadım diye bi de fırça attı. İlk gebeliği heyecanlıydım. Ona gidenlerin büyük çoğunluğu da sıkıntılı gebelik geçiriyor sanki abartıyormuş gibi geldi. Ondan sonra 3 doktora gidip sordum hepsi de normal doğuma engel bir fizik yapım olmadığını söyledi. Bana hasta muamelesi yapmayacak rahat ama ilgili normal doğum yanlısı, gece gündüz bişey olursa ulaşabileceğim bir kadın doktor lazım. Gönül hanıma gidersem bu taleplerimiz karşılar mı sizce? O olmazsa başka hastanede başka doktor düşünmeden kendi doktoruma devam edeceğim. Ben ısrar edersem normal doğum yapar biliyorum ama dediğim gibi kadın doktor istiyorum. Gönül hanıma gidenlerden tecrübelerini aktarması ı rica ediyorum