sudamlasi Oznurboluzun tamam canım Çok özür dilerim herkes adına ben o gün ki o arkadaşın hakaretlerine sessiz kalmıştım bakalım daha ne dicek diye şimdi sende cinsiyet sorunca onunla karıştırdık lütfen kusura bakma çok çok özür dilerim🤦🏻🙏🏻
Rasev Oznurboluzun kizz korkma seni demiyor😂asil sucluyu buldu iyikide sen acmissin postu asil kisi bulundu👍🏻
Oznurboluzun Rasev ne biliyim başıma hiç böyle birşey gelmedi böylede olunca biraz panik oldum önemli değil beni yanlış anlamyonda başka bir şey istemem
Deryadenizka Oznurboluzun yine de biz yemeye bakalım zorlada olsa bebegin gelişimi için gelişmede o daha kötü
Ayla34 Rasev senin seviyene inmem o kızdan sonra bana geldi sıra kahka atıyorum hahhahahahahaahahhahahaha
Rasev Ayla34 seviyeme inmiyosun ama kime ne yaziyorum yazdigimi begeniyosun😉😆🤣bi kahkahada benden olsun
serapinci Esram22 bebeğin gelişiminden hareketlerinden tahmin etti cinsel organı tabiki belli değil 😊 mesela erkek bebek çabuk şekil alıyosa kız biraz daha geç alıyor onu doktorlar biliyor ki bildide erkek olduğu kesinleşti😁