Zuzuzjzjhx Kızlarr ben. 5+1 bırdeyım ve daha bugun az bulantım basladı en cokda bel agrısı cekıyorum .uc ayı doldurmak ıstıyorum dusuk olmasın bıse olmasın dıye ınsallah.sızlerde durumlar nedır doktorunuzda kese ve kalp atısı gprdunuzmu neler hıssedıyorsunuz.
halimos25 Zuzuzjzjhx bizde 5+3 olduk bugün.. 5 de keseyi gördük 7 de tekrar çağırdı aksi bir durum olmazsa insallah kalbini dinlemeye gidicem 😇 benim mide bulantilarim çok sıkk olmuyor nadir arada bir hafif oluyor geri gidiyor daha tam başlamadı yani. Bel ağrım var bu normal mi bilmiyorum 🤔 birde kasiklarimda baskı şeklinde ağrılar oluyor çoğu zaman… bizde böyle geçiyor günler canım 🤔😇
Naazli Zuzuzjzjhx selam kızlaaar. Bizde 5+3 olduk bugün. Henüz doktora gitmedim ben 7 yi falan bekliyorum sağlık ocağındaki doktorum önerdi. 2. Hamileliğim ilkinde malesef kürtaj olmuştum. Şuanlık sol kasığımda belimde ağrıyla devam ediyoruz. Ara ara da başım ağrıyor. Çok şükür mide bulantısı yok 😊
halimos25 Zuzuzjzjhx bu dönemde bi iş yapmamaya çalış 3 ayi atlatırsak sorun kalmaz inşallah. Ben bol bol yatıp dinlenmeye çalışıyorum canım işler beklesin bebegimden önemli değil yatıp dinlenmek lazım yorma kendini
halimos25 papatya56 benim iştahım önce yoktu şimdi tam tersi açıldı yaa sürekli canim bjsey yemek istiyor kendimi tutuyorum yoksa şişecem şimdiden ☺☺
Zuzuzjzjhx halimos25 keske iş yapmama elımde olsa canm esımın ılk cocukları benle kalıyor ılk esınden olan esımde cok anlayıssız bıse olmaz abartma dıyor ole ben bır basıma kalmısım .
papatya56 halimos25 Ay benımde açılsın bıraz 😂hiç birşey yiyemiyorum salı günü kalp atısı için gıtcem İnşallah duyarız hepimiz sağlıklı hamılelıkler geçiririz
Yenianneeee Biz de bugün 7 haftalık olduk teyzeleri. Beslenmenize dikkat edin uykunuzu güzel alın Allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Zuzuzjzjhx Yenianneeee masallah bızde k gunlerı ıple cekıyoruz 7 hafta olurmuyum yada 21 yada 13 gıbı Allahım saglıkla kucagına versın ınsallah .agrıların varmı bel veya kasık agrısı
Aryaece17 Bende varım 🙋♀️ Kasık ağrım var kızlar sizlerinde mi aynı .Bizim kese göründü ama bebiş görünmedi doktor 1 ay sonra gelin dedi .ilk gebelik olunca baya endişeliyim
Zuzuzjzjhx Halimeb yerlesme dıyorlar onun ıvın.ama doktorunada sor ıstersen .saglıcakla kuacgına alırsın ınsallah
Zuzuzjzjhx Aslibh masallah Allahım kucagına versın ınsallah saglıkla .nasıl gecıyor dınlenebılıuormusun
nnisa Bugun 6+1 olduk bizde 5+5 de kalp atışı duyduk 🥰 çok şükür midem bulantım bir defa oldu geçen haftalarda şuan yok ama aralıklı belim ağrıyor Valla iş falan yapmıyorum bebeğim daha önemli