Nazoo_00 Merhabalar. Ben hastane cantam için kaşık biberon aldim, materni marka. Sütüm olmazsa diye, ilk biberon vermek yerine şırınga veya kaşık biberon deneyeceğim. Kaşık biberon kullandiysaniz yazar misiniz 🙂
gamzosgamzos Nazoo_00 kaşık biberon kullanmadım ama cok dogru bir karar vermissiniz kızım anne gogusune yakın biberon yuzunden meme reddi yaptı keske bende zamanında bilincli olsaydım bu konuda simdi bebeğimde Rabbim o günleri nasip ederse mama takviyesi yapmak zorunda kalırsam muhakkak kaşık biberon alacağım
Dygrd Nazoo_00 kaşık biberonla yeni doğana çok fazla geliyor süt boğazına kaçtı ben hep siringayla yavaş yavas verdim 3.bebek bundada böyle yapcam zaten ilk 2 ay kullanılıyor sütun varsa 🙏
duyguluanneee Nazoo_00 ben kullandım yenidoğan için şırınga kullanılıyor genelde inşallah kullanmak zorunda kalmazsınız ☺️
Gerginim Nazoo_00 benim 8 gunluk bebegim ve doymuyormus sutumle mecbur kullaniyorum kasik biberon biraz doke saca oluyor ama mecbur biberon veremem sonucta. Siringa hic denemedim acikcasi onu da al hangisi kolay gelirse kullanirsin.
Denal Nazoo_00 kaşık biberonda dilinin altından vereceksiniz azar azar bnm kaşık biberonun ucu kasikdan biraz farklıydı yanlarda sütun gelmesi için parmakla bastiriyordum büyük ihtimal dizinde iykedir emzirme danisma Semra var instgramda onun videosu var kaşık buberonla ilgili bn onunla keşfettim ve ewde kullandım
Dygrd Nazoo_00 en küçük sirinca serçe parmak gibi ince olandan derecesini hatırlamıyorum şuan eczanede vardır zaten en küçük boy olduğu için tam bebege gore damla damla akiyor çok rahat ettim 2 ay ek olarak mama verdik 5 tane aldım ilk başta haftalık degistirdim 🙏