Guneyinannesi1 Ic dudak mi desem ne desem bilemedim tam haznenin kenarindaki iki taraf sismis ağrı sızı yok öylece duruyor ama neden aceba bilen varmi 😏
Guneyinannesi1 Palet dün gittim tahlil falan yapıldı enfeksiyon falanda yok unuttm ben dün orayı söylemeyi
Palet Guneyinannesi1 eğer elinizde gerçek sirke varsa ılık suyla açıp bi pamukla hafif hafif silebilirsiniz eğer mantar gibi bişeyse hafifletecek ama direkt sirkeyle silmeyin mutlaka suyla açın. Çok sıkı çamaşır giymeyin pamuklu ve hava alan bi çamaşır giyin bikaç gün tekrarlayın söylediğimi umarım sizde işe yarar
Ozlem2904 Bende 26+4dum şişlik olmasada sol alt dudak kismimda b agri hissediyorum gün boyu. Daha pazartesi idrar testi verdim ama herhangi b enfeksiyon cikmadi bende sormayi unuttum neden olur diye 🤦♀️
Belfam Guneyinannesi1 ilişkiden sonra olduysa bartolin bezlerin tıkanmıştır ondan şişmiştir ama inmesi lazım oysa büyürse abse olur
Ebrubak Guneyinannesi1 benimde öyle gecmedi hamilelikten mi anlamadim oncedem yoktu dogumdan sonra gecer insalalh
Belfam Guneyinannesi1 vajina kendini hazırlıyodur o zaman bebeğin baskısıyla da birleşiyodur ağrı falan yoksa sorun etme takipte ol derim
Mom726272 Guneyinannesi1 hmm aynayla da bakabilirsin sen şişlik deyince varis olabilir diye düşündüm 21 gün önce doğum yaptım hamileyken bende de vardı 😑