Canany Esrakurtoglu96 etiketini bekliyorım hangimiz önce olacak bakalım ben beklemeye alıştım 😂 umarım bir an önce doğurursun burda buluşalım ben birde covitli olarak bekliyorum gidip sezaryen le aldırasım var ama hergün yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim diyorum ne gelen var ne giden
Esrakurtoglu96 Canany yaa çok geçmiş olsun canım 🥺 sağlıklıca alırsın inşallah kucağına ❤️ inşallah kurtulalım da yazalım 😄😊 bende 2. Doz olmaya korkuyorum, ateş filan çıkarsa diye doğurduktan sonra olucam, sen olmuş muydun?
Canany Esrakurtoglu96 ben olmadım ama olan yakınlarım benden daha kötü atlattı bir hafta önce kontrole gittim bebğin durumuna bakıp yolladılar ilaç vs zaten hiç vermedi evde kendim doğal şeyler deniyorum öksürük kaldı bebekte gelse durum nasıl olacak bilmiyorum verirler mi nefes darlığından beni yatırırlar mı ayrı kalırmıyız kafamda şuan bu sorular doğumu unuttum bunlar acayip sıkıyor beni hep sorular kendi doktoruma gidemiyorum özel klinik başka hamişleri riske atmak istemiyorum hastahanede özel covit bölümünde muayene oldum
Esrakurtoglu96 Canany Ben ilk dozu da zorla oldum, istemiyordum. İnşallah sende hayırlısı ile kucağına alırsın 😊 küveze almadan yanına getirirler direk 😊😊