lunaaa gece gec saatte donduk eve yalan oldu yumurtlama kizlar🙈😬bu aksam degerlendirsek de olur mu ya iyi midir ne dersiniz eey ahali🙈😂sansima tukurem arkadaslarimiz bula bula yumurtlamayi buldu takilmaca icin piiuyy😬😂
Fatma_4224 lunaaa sonucta yumurtlama değil çatlama gunu daha önemli çatladıgı gun sperm ve yumurta buluşur içiniz rahat olsun
lunaaa Fatma_4224 ahh nasil rahatlattin icimi ooy🙈😍ayy umarim bulusur bizimkiler bu aksam ne diyim🙈😍sagolasin🥰
lunaaa umutluanneadayi yine bisey cikmazsa degerlendiririz bu aksam umarim bakalim🙈tamamdir umarim o umit bebise donusur😍☺️
lunaaa GamzeBaz ya oyle diyolar evet icim de rahatladi valla bi nebze🙈😬cidden daha mi onemli catlama ya sanki bosa mi olur gibi geliyo yumurtlmaayi kacirdim diye ama ne biliim🙈
lunaaa umutluanneadayi ister istemez aklinda oluyo ama yav🙈😬keyif de alarak severek oluyo ama bebek dr geliyo insanin aklina bi🙈kac aydir denedik olmadi ki zevkini keyfini cikararak bebek odakli cok olmadan da oluyo ama olmadi daha☹️
umutluanneadayi lunaaa benim 1 senedir olmuyor bu ay son sonra bırakacam hiç bişey yapmayacam uygulamayı bile silecem
lunaaa umutluanneadayi yaa🥺☹️ya mesela 2 sene hamile kalamayip sonra birden hamile kalan falan oluyo cok ilginc di mi olmayip olmayip birden olmasi nasil oluyo neden boyle oluyo ben de anlamiyorum🤷♂️
umutluanneadayi lunaaa tabiki Rabbimden ümit kesilmez ama artık ben tükendim hiç bişey yapmak dahi istemiyorum