VesileOztrk Hanimlarrr, hastane çikisi aliyoruz mesela, onu dogumda hemen bebege giydirmek için mi yoksa adi ustunde hastane cikisi dedigimiz gibi hastaneden cikarken giydirmek için mi 😁 Kafamda deli sorular 🙈🙈
Elika0 VesileOztrk bebeğe olduğu sürece giydirirsiniz kıyafet bu ayol 😂 gelinlik değil özel günde giyilsin 😂😂
Babymoomy VesileOztrk istediğin vakit giydirebilrisn 😂 Dogum yaptıktan hemen sonra aile yakınlarından bebeğe giydirilecek kıyafeti istiyorlar veriyorsun ondan giydirip veriyor evde de giydir ister çıkarken giydir dana kalmış 😂
Ness3 Elfsdakya VesileOztrk Bende arkadaşın yaptığı gibi yaptım ilk aldığımı hemşireye 2.si isimli fotoğraf çekmek için. Ama hastane çıkışları ortalama bir 3 haftalık olana kadar rahat oluyot bebeklere srn küçülene kadar giydir. Adının bu olması takım olmasından ileri geliyor bence
VesileOztrk Elika0 Kizzz ben arkadasima dedim de böyle böyle koyucam hastane cantasina diye kizz delimisin sen o hastaneden cikarken giydirilir guldurme beni dedi 😂😂
Elfsdakya Genelde 2 takım alınıyo birini hemşirelere veriyosunuz doğar doğmaz giydiriyo diğerinide o kirlenince giydiriliyo bide yanınıza ekstra tulum atlet vs alırsanız tamamdır 😅 ben ilk giydirelecek olanı düz beyaz almayı düşünüyorum 2.olarakta isimli yaptırmayı düşünüyorum mesela 🥰
VesileOztrk Elfsdakya Bende bitane hastane cikisi aldim 10′lu, 5′li takim, ve tulumu cok var diye. Beyaz bir tulum yaptirdim isimli ilk dogar dogmaz giydirmek için sapka eldiven etek beziyle bir 🙈
VesileOztrk Ness3 Evet dogru dediniz, bende ilk dogar dogmaz giydirmek için isimli yaptirdim, digerini de cikarken giydirmek için aldim fazla hastane cikisi almadim açikcasi 1 takim aldim, nasilsa bebek tulumlarda daha çok rahat ediyor diye
tomrisveannesi İstersen hastane çıkışını set olarak da almayabilirsin tek tek de alabilirsin canın nasıl isterse. Ben hastane çıkışı almadım mesela 🙂 hemşire gelip alıyor senden kıyafet doğmadan önce istediğini ver giydirsinler.
busranr06 VesileOztrk bir tane isimli nakışlı yaptırdım bir tanede normal bir set aldım ilk doğdugu anda sade olanı vericem bebişler yıkanmadıgı ıcın kan sıvı izleri falan kıyafete geçiyor sonra kendım giydirecegim inşallah nakışlı setini sizede öyle tavsiye ederim
VesileOztrk busranr06 Bende hep hastane cikisini cikarken giydiririm, isimli tulum yaptirdim onuda ilk dogdugu zaman giydiririm diye dusunuyordum. Ama eger siz öyle öneriyorsaniz onu dusunucem. Benim hastane cikisim pembe renkli o yüzden dogar dogmaz açik bi renk giydireyim diyordum ama renk farkedermi sorun olmaz herhalde ha pembe ha beyaz ? 🙈
Ness3 VesileOztrk hemşireye ilk isimli verme ama. Kirlenip kan olmasın. Sen kna bsşka takım ver isimliyi sonra toparlanıncs giydir ne zaman fotoğraf çekerseniz 😁 ne olur ne olmaz
busranr06 VesileOztrk hiç fark etmez isimliyi sonra giydirin faha cok begendignizi yani hem sizde toparlanmıs olursunuz biraz fotoğraf falan cekilirsiniz belki😊daha az begenilenler önce 😝
sumeyyearas VesileOztrk benim eşimde fb li hastane çıkışı istiyordu ama ben sonra bir şey okudum yeni doğan bebege beyaz giydirmek sünnetmis peygamber efendimiz demiş. Siz bilirsiniz ben o yüzden beyaz tuluma işleme tercih ettim
mom8327 VesileOztrk ay dalga geçenler olmuş ne var soruda çok mantıklı. İlk çocuk olunca herşey anlamsız ve ne işe yarıyor tam olarak kavranmıyor kardeşim senle aynı durumdayım 😂😂
VesileOztrk mom8327 Ciddi anlamda öyle islak mendilde hangini alsam diye karar veremedim ne biliyim ben hangisi daha iyi sanki on kere dogurdum 😅🤣
Teusa Benim de 2 hastane cikisim var bir de 5 li set. 5 li set %70 pamukmus içine pamuk içlik falan verirsem onu veririm belki ya da direkt diğer battaniyesi hastane cikis takimini veririm. Isimli tulum konusunda kararsızım ya isimli kapı süsü ve ahşap fotoğraf çekinme seysi yaptırdım çünkü her yer isim olmuş gibi
VesileOztrk Teusa Evet bende de var bi kaç isimli esyasi, sanki her yerde isimini kaplamisim gibi oldu, baska yaptirmayi dusunmuyorum 🙈