deletedmom6295 Öncelikle bebeklerimizin sağlıklı doğması en büyük isteğimiz hanımlar. Haftalar ilerledikçe endişelere tatlı meraklar da karışıyor ve ultrasonda görünmedikçe evde cinsiyet belirleme yöntemlerine sarıyoruz😀 çin maya ve rus takvimi ile karbonat testi kız diyordu. yüzük testi karnımın şekli ise erkek. Hiç bulantım olmadı ve ekşi ile tatlıya olan mesafem hep aynıydı. birini diğerine göre daha fazla cannım çekmedi. 12. 14. hafta ultrasonlarında %80 kız dendi. Dün 17. haftanın ilk gününde oğlum kendini gösterdi. Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıcakla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin. Bu da benim cinsiyet hikayem😊
Semakacan deletedmom6295 banada tam tersi yüzük testi erkek diyordu çin ve rus takvimi kız diyordu ve kızım olcak 😀
KlncA deletedmom6295 maşallah size 💙 Ben de 13.haftada oğlum olacağını öğrendim Çin takviminde de erkek çıkıyordu yani benimki tuttu 👍🏻 çevremde 4 tane daha Çin takviminin tuttuğu örnek var ama sizinki beni şaşırttı 😁😁
Makbuss Hasrt033 yok sali kan verdim onu bekliyorum insallah hftaya haber ederler doktor kontrolumde agustos 17 oyuzden beklicem 😊
Hasrt033 Makbuss anladım canım benimde 13 ağustos bende perşembe verdim bakalım bana erkek dendi ama 100% değil ama erkek olasılığı fazla 😘 kaçıncı haftaya girdiniz sizzz
Esram22 deletedmom6295 sağlıkla kucağınıza alın canım karnım erkek karnı gibi demişsin nasıldı karın şeklin ?
Yabrukus deletedmom6295 evet bu tam doğru diğerlerini bilemiyorum ama bendede sadece göbek var sivri yaygın değil dışarıdan bol giydiğimi gören hamile olduğumu anlamıyo
Duyguynrky deletedmom6295 yüzük testi bence çoğu kişi tarafından yanlış biliniyor :) sende nasıl çıkmıştı? Döndü mü sağa sola mı gitti