Fatma-cnr06 Zeynos1801 canım bende hacettepeye gelmek ıstıyorum 12 haftaya yakınım alırmı acaba murat bey bıt bılgınız varmı bırfe muayne ucretı nedır acaba
Zeynos1801 Fatma-cnr06 hacettepe normalde ûcretsiz ama özel doktor seçerseniz ücretli,muhtemelen bakar ben 5 aylık falan olduğumda istemiştim.Şuan kendi muayenehanesinde bakıyor ben hastaneden hastasi oldugumdan 200 ₺ veriyodum
Fatma-cnr06 Zeynos1801 anladım canım. Ucretlı doktor ıstyorum ycretsz doktrlar almadı malesf randevu yok dedıler tesekkur ederım
honeyland Zeynos1801 merhaba dogumuzu gittiğiniz doktorunuz mu yapacak Hacettepe de doğum nasıl işliyor hiç bilgim yok benim
OOzge25 zeeynepp19 sağlık sigortası yaptırdım 8500 e. Ama doğum paketi düşünüyorsanız 10.500 olması lazım yanlış bilmiyorsam
DiSaMeKa_2018 Esrakurtoglu96 bende o hastaneye gidiyorum ama sürekli aynı doktora denk gelemiyorum siz gelebiliyomusunuz geliyorsanız nasıl biraz anlatır mısınız .
Esrakurtoglu96 DiSaMeKa_2018 muayene olduğum gün bir sonraki geleceğim zamana bakıyorum hemen alıyorum randevu, tabi doktor izinli veya ameliyatta olmuyorsa bakıyor
Mlsnr6757 Acemianne9 çukurambar da Aylin Totan a gidiyorum çok memnunum gerçekten ailenden biri gibi davranıyor :)
balbocegim27 Selenimo gerçekten iyi bi doktor önce devlette doğum hastanesindeydi annemi ameliyat etti sonra kendi kliniğini açtı bende gitmek istedim ama fiyatlar biraz ucuk
Beybisininannesi Feyzanne güncel doğum fiyatini bilmiyorum Ben gittiğimde muayene fiyati 500tlydi ve nakit alıyordu
Busuu1 Acemianne9 şehir hastanesine git kesinlikle doktorları o kadar ilgili ki doğumunda da çok yardımcı oluyolar sonrasında da ankaradaysan başka yerde vakit harcama