Eda_6 Sevgili anneler 🥰 deneyimli bilgilerinizi istiyorum. Bebek arabası konusunda karar veremedik. Travel sistemler güzel ama çift yönlü değiller. Sizce bebek arabasında çift yönlü olması önemli, gerekli mi ?
Milly93 Eda_6 travel sistemlerin büyük çoğunluğu çift yönlü yanlışın var canım bende travel kullandım şuan oğlum 2 buçuk oldu neredeyse iyikide travel almışım bastın Bebek arabamizda var ama onu sadece hava alanında kullanıyorum uçaktan in bin kolay oluyor ama onun dışında nereye gitsem travel olanı kullanıyorum evet ağır yer kaplıyor ama oğlum içinde inanılmaz rahat rüzgarlımi hava hemen kendime çeviriyorum bazen kalabalık ortamlarda pazarda vs beni görmek istiyor huzursuz oluyor kendime çeviriyorum yürüyüş yaparken yola bakacak şekilde bindiriyorum arabaları seyrediyor uyuyunca hemen yatırıyorum rahat rahat uyuyor ben çok memnunum ve çok uygun fiyata almıştım çok inanılmaz meblağlar vermenede gerek yok uygun markalar var
Asiltos Eda_6 benim arabam yoyko city 3in1 çok memnunum çift yönlü dediğin koldan yönünü değiştirdiğinse bu arabada yok puseti çıkarıp yön değiştirmen gerekiyor ama yoyko hem hafif hem ucuz diye aldım gerçekten de öyle kullanırken de çok memnun kaldım sepetiyle kullanırken araba beraber katlanabiliyor.
mutlugebeee Eda_6 aslında tam tersi traveller çift yönlü kullanılıyor yani puseti veya portbebeyi kendinize çevirip çocuğu görebiliyorsunuz. Baston bende istiyordum ama çoğu tek yönlü ve ön tekerler 360 derece dönüyor ama arka sabit olduğu için çift yönlü olsa bile tekerler konusunda sıkıntı yaşandığını duymuştum. Bu sefer arka teker öne geliyor ve kolay yön veremiyorsun gibi. Traveller genel olarak ağır bende hiç istemiyordum ama bastonda yenidoğan çok rahat edecekmiş gelmedi açıkçası içime sinmedi benim🙏🏼
Gunesim1 Eda_6 travel sistemler %90 çift yönlü. Kabin tipler tek yönlü. Ben travel sistem aldım gayet de çift yönlü. Hatta kabin tip kadar da hafif bir model. Siz aracı alırken özelliklerini kontrol edin çift yönlü olup olmadığı yazar zaten
Kayzervilhem Bence ilk zamanlar için gerekli. Travel sistem tavsiye etmiyorum çünkü büyüyünce kullanmıyorsun. Ama travel gibi bebek arabaları var hem pusetli kullanılan hem de bebek büyüyünce de kullanılabilen. Ben kraft onyx travel sistem bebek arabasını aldım yanında puset olanını. Bir bak istersen tavsiye ederim
Milly93 Kayzervilhem Aslinda kullanıyor cnm neden kullanılmasın pazara AVM tatile nereye gidersem götürüyorum parçalara ayrıldığı için bagaja sığıyor otobüse inip binerken kucaklamiyorum yüksek olduğu için süspansiyonu olduğu için bebek arabasının önünü kaldırmam yetiyor 2 buçuk yaşına hirecek nasipse ocakta hala doğumdan beri onu kullanıyorum ayrıca doğumdan sonra belli süre tekerleri temizken portbebe yani yatak gibi olan kısmını takıp evin içindede kullandım 😁 gittiğim odaya rahat rahat bebek arabasıyla götürdüm anne yani beşiği gibi kullandım
Eda_6 Kayzervilhem teşekkür ederim. Bebek arabası gerçekten önemli çünkü belli bir yaşa kadar kullanıyorsun 🥰tamamdır bakacağım
Eda_6 Milly93 doğrudur o kadar çok baktım Kİ modeller de çok insanın aklı karışıyor🙈 bebek arabanızın markası ne peki? Bu arada çok teşekkür ederim 🥰❤️
Kayzervilhem Milly93 bilmiyorum canım ama kullanış açısından zor geldi bir çoğu arkadaşıma. Ağır çünkü taşıması bu yüzden kullanışlı değil dediler.
mutlugebeee Asiltos bende yoyko city aldım henüz kullanmadım ama bana da diğerlerine göre çok hafif geldi siz kullanıyorsunuz sanırım memnun olmanıza sevindim, tekerleklerle ilgili bir sıkıntınız oldumu peki ya da başka memnun olmadığınız bir yönü var mı☺️
Milly93 mutlugebeee Bastonlar maalesef yenidoğana çok uygun değil bebek oturma pozisyonuna gelmeden yani 6-7 aydan önce kullanmak zor bebeğin beli zarar görebilir arkası yatan bir modelse belki kullanılır bide pusetteki gibi güvenli olmaz diye düşünüyorum
Eda_6 mutlugebeee baston bana da rahatlık anlamında zayıf kalıyor gibi geliyor ☺️ Çok teşekkür ederim ❤️
Asiltos mutlugebeee henüz memnun kalmadığım bir şeyi olmadı, 1 aylığı biz 5 6 kere anca kullandım tek başına kullanımda zorlanmadım araç kullanıyorum ilerde yön değiştirmek tek kolla yapılsaydı diye düşünebilirim belki şimdi zaten bana dönük olduğu için öyle hissetmedim
mutlugebeee Milly93 bende öyle düşünüyorum o yüzden almadım umarım travel işimizi görür zorlanmayız tekrar masraf yapmakta hiç istemiyorum çünkü😔
Eda_6 Milly93 bende baston tipini düşünmüyorum. Sağlıklı gelmiyor bebek için ileri yaşlarda kullanmak için geliyor ☺️
Milly93 Aysun1981 2 buçuk sene önce bebeğim doğmadan almıştım wellgro q5di galiba modeli o kadar sağlam o kadar rahat ki hala varmı piyasada bilmiyorum ama hala severek kullanıyorum 900 civarına almıştık ikinci hatta üçüncü bebeğime bile kalır kullanırım bu gidişle
hayriyekarahan Joie mirus modeline bakabilirsiniz çift yönlü hafif travel kadar ağır değil 🙂bence çift yön gerekli ben baston baby plus rocket çok beğenerek kullanıyorum doğumdan itibaren ama bebeğim bana dönük gitmek istiyor tekrar bu modelden almak zorunda kaldim Birde rüzgar vs sorun oluyor tek yönde