Alparslaninannesii Hamile değilim ama belim çok ağrıyor kızlar 1 haftadır böyle ve bir haftadır da bununla beraber devam eden çok sık tuvaletim var büyük tuvaletim yani günde 6-7-8 i buluyor sizin aranızda böyle birşeyle karşılaşan oldumu nedeni ney çok kötüyüm 😔
Deletedmom5545 Alparslaninannesii öğrenmeden önce bende de vardı eşime sürekli belime masaj yaptırıyordum Çok sık lavobaya çıkıyordum Adetim 9 gün gecikince test yaptım öyle öğrendim olduğumu
Beyazguvercin2 Alparslaninannesii aynı belirtiler bende de oldu canım şuan 6+2 haftalığız rabbim sana nasip etsin inşallah
Papatyamm123 Alparslaninannesii Bende bu tarz belirtileri yaşadım 2 hafta boyunca ishaldim be 5 haftalok hamileyim bekirti olabilir
Alparslaninannesii Deletedmom5545 büyük tuvalete çok gidiyor muydunuz bende sürekli masaj yaptırıyorum inşallah bendede vardır
Fatma_4224 Alparslaninannesii yumurta kalitesi için masaj yapıyorsanız bırakmalısınız adet gununuze 10 gun kalmış yeterli masaj yapmanız ayreten sürekli belirti aramayın sonra adet olunca üzülüyoruz bendede bel agrısı vardı gogus hassasiyeti ucu cok acıyordu yara olmuş gibi ama dun adet oldum maalesef bekleyin daha doğru olur
Alparslaninannesii Fatma_4224 belirti aramıyorum bir hastalık gibi birşeyim var onu soruyorum yani hamileyim diye değil
Fatma_4224 Alparslaninannesii anladım canım yine de geçmiş olsun rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Ben üzüldüm sen üzülme diye dedim
Alparslaninannesii busra5501 Hamilemiyim bilmiyorum ama usutsem 1 haftayı geçmezdi ağrısı 2-3 gün olurdu
busra5501 Alparslaninannesii o zaman doktora gitsenize. Hem emin olursunuz hem tedavi olursunuz. Bağırsak enfeksiyonu da olabilir. Ben oldum hemen geçmiyor ilaçsız. Geçmiş olsun canım