Busrayilmaz2 Kızlar doktor sabah 8 buçukta aç karnına hastanede ol dedi sağlık sorunlarından dolayı sezeryan doğumum olucak uyandım uyuyamıyorum dualarınızı bekliyorum 🥰🍒😻
Hulya_sen Busrayilmaz2 ayyy ben bile heycanlandım şimdi😍😍hayırlı doğumlarınız olur inşallah sağ salim kavuşun🥰
Gamzeparlak1 Busrayilmaz2 sayılı saat çabuk gecer,sağlıkla atlatin,emzirirken bu sabah uyuyamadiginiz aklınıza gelir belki🤗
Busrayilmaz2 Hulya_sen aminn inşallah 🥰🥰ya aslında heycandanmi açlıktai.bilemiyorum tam dalicam migdem gocurtulugocurtulu🤣
Busrayilmaz2 Gamzeparlak1 🤣🤣🤣amin inşallah biraz sağlık sorunlarından dolayı endişeliyim.birde genel anestezi bakalım acı ve tatlı boyutu nasıl olucak
Eylem_kaya07 Canım bari gözlerini kapatıp dinlendir uykusuzluktam yorgun halsiz olursunuz zaten doğunca uykusuz kalacaksın 😂 bu arada rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏💜
Busrayilmaz2 Eylem_kaya07 Ayy amin inşallah ya öyleymiş ama çok acıktım aç karnına gel dediler felaket açım nasıl uyucam🤣🤣😻🤣
Zeyyyn Busrayilmaz2 sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende 2 gün boyunca uyuyamadım çok uykuya ihtiyacım oldu doğumdan sonra 😊
Busrayilmaz2 Zeyyyn Yaaaa🥺🤣ben 2 aydır gece hep kalkıyorum muhakkak dalarım bu gece olmadı aminnn inşallah 🥰🥰
Busrayilmaz2 Onur21 Ay amin inşallah aç karnına gel dedi 4 buçukta lavobaya kalktım açlıktan suan uyuyamıyorum dalamiyorum🥺12 den sonra yeme içme dediler🤣
Xxxseliiiin Busrayilmaz2 benimde merak ettiğim geceleri çok acıkıp kalkıp yiyorum doğum zamanı gecesi açlıktan ne yapacam bilmiyorum 😂😂😂
ayemzeyzey12 Busrayilmaz2 ay kndimi gördüm babada doktorum sekiz buçukta aç susuz gel demişti bende mecburi sezeryan olmuştum Nası heyecanlı ve açsındır şmdi inşallah hayırlı sağlıklı bir doğumun olur 😍🌺
Busrayilmaz2 ayemzeyzey12 ya aslında heycan var mı yokmu inan bilmiyorum yani ben heycanli bir insanimdir günlerdir kalbi ağzında gezmem gerekir normalde ama hiç yok normalde hep çise kalkar muz yerdim açlıktan şimdi yiyemiyorum ya 🤣🤣🤣suda içemiyorum 🤣🤣çok sikici birde genel anestezi olucak hep belden istemiştim zaten normal yasakti
ayemzeyzey12 Busrayilmaz2 ya Allah bir şeyini veriyor değişik oluyorsun gerçekten bende doğuma girerken ne zaman bşeyler yiyip içerm dye soruyordum 😂