minigimm1 3günlük anneyim göğüslerim yara oldu bebeğimi emziremiyorum göğüs ucu kremi kullanıyorum başka önerisini olan var mı? Ne zaman geçer yaralar?
MineLule minigimm1 kremi sürmeye devam edin emzirdikçe düzeliyor. Bu de kullanabilirseniz göğüs kalkanı kullanın
Gzdozlm minigimm1 aynı sıkıntıyı yaşamış biri olarak tek çözüm phlips aventin silikon göğüs ucu. Onunla emzirmeye devam edersen zamanla iyilesicektir gerek duymadığın zaman çıkarırsın bende hiç bir krem ise yaramamisti çareyi onda buldum valla
AZE346552 minigimm1 az önce de böyle Bi postla karşılaştım oraya da yazdım gerçekten çok işe yarıyor anne sütü yani kendi sütünüzü sürekli sağıp ellerinizle uçlarına sürün bire bir ben sürekli öyle yapıyorum çok da işe yarıyor
Eylem_kaya07 Göğüs kalkanı almalısın ve sağlık ocağında madacassol krem yazmıştı düzenli kullanınca 3 gün içinde düzeldi
PsikologEzgiAlbas minigimm1 merhaba , zeytinyağı sürün ve ayva çekirdeğini 2 kaşık suda bekletin jel haline gelecektir onu da sürebilirsiniz emzirdikten sonra. ((Dönüşümlü olarak )Her emzirmede ihmal etmeyin sürün ve bol bol emzirin.