DerinMavii Sağa sola dönerken acidan uyanıyorum bu niye oluyor anlamadım sonrasında da uykum kaçıyor uyuyamıyorum🤢
glsm_kr8383 DerinMavii Bende 23. Haftama girdim ve bi kaç gündür uyuyamıyorum gecenin bi vakti uyanıyorum şimdiki gibi. Bebeğim çok hareket ettiği için uyandırıyor. Sizin kasıklarda mı ağrı oluyo tam olarak anlamadım
DerinMavii glsm_kr8383 evet kasikta birden batma acı oluyor önceden daha çok oluyordu Bayadır olmuyordu ama yine oldu kramp gibi giriyor kalcama falan
glsm_kr8383 DerinMavii Yaa bende de ayaktayken olurdu önceden ama uyurken olmadı pek. Allah yardımcın olsun 🙏. Doktora sormayı unutma bakalım ne dicek. Havalarda soğudu kendini sıcak tutmaya bak💕
DerinMavii glsm_kr8383 magnezyum eksiikligiymis kullandım bi ara geçti ama kasinti yaptı bıraktım soda içiyorum o zaman olmuyor
glsm_kr8383 DerinMavii Bende bi şey sormak istiyorum kaşıntı demişken iki gündür uyuyamıyorum adam akıllı gerçekten bacaklarım sırtım kolum fln nasıl kaşınıyor bu neden olabilir acaba. Çok kötü bir şey ya. Acaba yine bi şey eksikliğinden mi sence