Bende hep hikayelerini yazanlara özenirken sonuna sıra bana geldii🤰🏻🤰🏻 39+3te gittiğimiz kontrolümüzde hala kanala girmeyen gelmek istemeyen bebişimizi doktorumun tavsiyesi ile ertesi günü suni sancıyla fitille başlatmaya karar verdik. 3 cm açılmam varmış zaten. Sabah 7de yatışım yapıldı fitil verildi sancılarım 10 gibi gelmeye başladı adet ağrısı gibi sonrasında baya arttı ve epidural aldım. Epiduralde hiç korkulacak bir şey yokmuş his kaybı yok hafif uyuşukluk oluyor ama yürüyebiliyorsunuz biraz da sersemlik hali tabi gözlerimi açamadım resmen içim geçiyordu. Etkisi geçti kısa sürede tekrar aldım hayat kurtarıcı resmen almasam yapamazmışım gerçekten çok sancılar çok zorladı kendi sancılarımda gelince fitili çıkardılar. Açıklık 6 cm olmuştu saat 3e doğru. ıkınma hissin başlayacak burdan doğuma alırız seni dediler. Önce küçük ardından tutamayacağım kadar büyük gelmeye başladı hemşireye doğru yürüyerek gittim dedim doğuruyorum ben çıkıyor bu doğumhaneye girdiğimde saçları görünüyordu birkaç ıkınmamda bir baktım kucağımda minik. Girmemle çıkmam bir oldu. Yırtığım oldu dikiş atıldı inanın dikişim doğumdan uzun sürdü. 52 cm 3300 doğdu oğlum. Hemen emzirdim. Bende makat ağrısı çok oldu bir de epidural sonrası bel ağrısı biraz zorlandım yalan değil sonra ağrı kesici istedim rahatlattı biraz. Panik atak var bende kızlar inanın ben doğurduysam herkes doğurur iyi ki normal doğum yapmışım diyorum sonrası gerçekten büyük rahatlık. Depend eksik etmeyin benim çok kanamam oldu sonrasında.