Annesininilkyavrusu Kızlar geceleri sırt ağrımdan asla uyuyamıyorum😔 doktoruma söyledim normal diyor 30.haftadayım daha da artıcak bunlar iyi günlerin diyor😔 ama ben çok acı çekiyorum ağlıyorum acısından resmen😔 bu durumda olan var mı? Iyi gelen bi şey tavsiyesi olan var mı? 😔
Betlmrt Annesininilkyavrusu Allah yardımcın olsun canım bende 34ncü hafta girdim kaburgalarım artık dayak yemişim gibi sırtım zaten felaket nasıl geçicek bilmiyorum
Minikmucizemmm Annesininilkyavrusu Ne yaparsan yap geçmiyor canım malesef her gece ağladım ama elden bişey gelmiyor şuanda da aynı belim ortadan ikiye ayrılacak gibi 38 haftalığız bu arada sadece çok aşırı hissedince gözümü kapatıp oğlumu hayal ediyorum biraz hafifliyor ☺️
AliyeAsel Annesininilkyavrusu aynen canım bende 35.haftadayım daha da kötülüyor benim doktorum bengay jel ve su tuluğu önerdi onları yaparak rahatlıyorum bi doktoruna sor ben faydasını gördüm dayanılacak gibi bi ağrı değil canım valla
bebisimbenmmm Annesininilkyavrusu aynen 30.haftaya girdigim günden beri site tarafı değilde kalçanın üstü diim ince bak dediğimiz yer adım atınca bilr agriyor topalliyorum yani 😕 evet normal diyor doktorlarmız
Gzdtkn Allah yardımcın olsun şifa versin inşallah :( 33. Haftamda bende aynı dertten muzdaribtim. Hatta ben üç gün boyunca yamuldum resmen sırtımdan ve belimden sola doğru yamuldum düz kesinlikle yürüyemiyordum. Gece acile gittim serum taktılar daha sonra doktoruma gittim. Böbreklerim falan filan derken bişey çıkmadı kas agrısı dedi. Olucak şeyler bunlar bol bol su iç ve yürüyüş yap demişti. Bebiş büyüdükçe ağırlığı arttığı için malesef ağrılarda çoğalıyor. Ama endişelencek bi durum olduğunu sanmıyorum yürüdükçe açılmıştım ben baya bi. Sende yürüyüş yap birde evde plates varsa onla hareketlerde yapabilirsin kendini zorlamadan çok rahatlatıyor. Ben üstünde oturup kalçamla daire yapıyordum çok iyi geliyordu
Annesininilkyavrusu Gzdtkn öncelikle teşekkür ederim. Arada yürüyüş yapıyorum düzenli olmasa da. Ama plates denemedim onu deneyelim bakalım cok teşekkür ederim tavsiye için 🙏🏻😍
Annesininilkyavrusu Betlmrt ayni durumdayım aşırı kilo da almadım neden böyle bilmiyorum. 30.haftadan böyle zaten kac haftadır böyle 😔 amin hepimizin yardımcısı olsun Rabbim🙏🏻