Aylul Arkadaşlar bilginize ve deneyimlerinize ihtiyacım var. 23 haftalık hamileyim bugün başlayan sağ kasığımda ağrı batma var. Bu normal mi, yaşayan var mı ?
seyma-coskun-35 Aylul benimde sol kasığımda oluyodu ama hangi haftalarda hatırlamıyorum ama daha erken haftalarda oluyodu doktorunla konuş internetten araştır bak bakalım bi normalmiyniş rahmin büyüyor yumurtalığına iğce bası yapıyosa ondan ağrıyor da olabilir gülüm
nslhnyldz Aylul benim hamileliğimin başından beri ara ara hep oluyor doktorum normal dedi. Şimdi 33 e kadar geldik hala oluyor 😅
Mom6162 Aylul şuan 24+5teyim ve hamileliğimin başından beri kasık ağrım var geçmediği bir gün yok idrar yolu enfeksiyonu geçmiyor benim böbrek taşlarım sebep oluyor
Baykuss seyma-coskun-35 merhaba ilk zamanlarda ağrı kaç hafta sürdü benimde şuanda varda son iki haftadır kasıklarım ağrıyo
Aylul nslhnyldz yaaa bu rahatlatıcı tabi demekki normal, inşallah sağ Salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız çok tşk ederim. Yinede doktora soracağım🙏
OVAm Canım geçmiş olsun aynı durumu bende yaşıyorum doktorum magnezyum verdi ilaçtan sonra ağrılarım baya azaldı . Yine de doktorun en iyisini bilir
Aylul OVAm öylemi magnezyum hiç gelmezdi aklıma ama soracağım demekki olabilecek bir durum bu, yani agrı, bir an paniklemiş olsamda şu an daha iyiyim tşk ederim🙏
Reyhanhnm Merhabalar iki idrar testi yaptım ikiside silik çizgi çıktı bugünde kan tahlili verdim ama pazartesi çıkıcak karnımda iğnelenme batma oluyor bu normal mi ben regl döneminde bile bunu yaşamadım hiç