Kbraevaa Tulaytemurxx şurup daha sağlıklı olacaktır. Gebeliğin ilk haftalarından beri bende aynı sorunu yaşıyorum. Kabızlığı hissettiğim an şurubu içiyorum peşine bol su iyi geliyor tavsiye ederim.
Kelebekkannesi Tulaytemurxx kefir al iç her gün içine de zeytınnygı kat bır kaşık ve limon suyu ekle kefire
dakpinar- Kbraevaa bısı sorabılır miyim ? Ben bir hafta önce falan başladım bu şurubuna ilk zamanlar günde ıkı kez ıctım işe yaramıştı sonra bıraktım arada içtim işe yaradı yine ama dün ve bugün yine iki kez içmeme rağmen kabızlık devam ediyor neden acaba 🥺
Kbraevaa dakpinar- aynı sorun bende de oldu bünye alışıyor galiba. Aç karna kefir için bol su için ardından işe yarayacaktır 🙏🏻
dakpinar- Tulaytemurxx hayır oldu kuzum ilk zamanlar ama şu an olmuyor ya İnan delircem anlamadım ben de
Tulaytemurxx dakpinar- Off kafayi yicem 35+5iz karnım patlıcak zorlanıyorum yapamıyorum agrıda var karnimda 😐
Kelebekkannesi Tulaytemurxx Bana ıyı gelen tek şey o oldu kendim çözdüm işi 😃 yani bu tarif yok bı yerde ben oylesıne denedım ve işe yaradı