Oznur28 FatmaBaKsdrmez benim doğumdan bir gün sonra aslında kendi doktorumda çatı muayenem vardı.o yapılamadan,doğurmuş oldum.
Oznur28 blackberry118 çok teşekkür ederim evet müdahale çok edildi zaten panikten daha çok panik oldum ama sonu çok guzel 😊
Oznur28 dlaragur dlaragur valla korkutmak istemezdim canım ama öyle yalan da söylemek istemedim herşey guzeldi diye😊😚
Oznur28 Mucizemmmmm dikişlerim ağrıyor canım bu arada çok geçmiş olsun bana da dediler ki ebeler ne olursa olsun kesiyoruz dediler
Mervus Oznur28 ya Rabbim analı babalı büyürsün yavrunuzu inşallah ❤️ Bir an evvel Doğumun acısı unutulsun beden hemen toparlansın inşallah 💐sağlıcakla kalın
Oznur28 Pelincekin çok sağol canım kolay doğumlar diliyorum sana da 😊aslında hiç göstermiyor kilosunu her gören o kadar değildir diyor
Oznur28 Asrinbaby teşekkür ederim 😊 epidurali sordum tabi ben de istiyordum gece anestesi uzmanı yok o yüzden epidural yapmıyoruz gece dediler
Asrinbaby Oznur28 ayy nedn yokmuş ki doğum bu yani ne zaman olacağını kimse bilemez 😣 yarim doktoruma bi sorayim ben
Oznur28 Mavi1 canım benim hiç korkma sonu çok guzel emin ol 😚 uyuşturdular ama uzun sürdüğü için ben hissettim