Sey0kan merhaba bende 32. Haftama kadar ozelde devam edip daha sonra sehir hastanesine gectim. Ayni korkular bende de vardı, fakan mhrs uzerinden kendimi uye edip 2 yada 3 gune mesaj geldikce kendime yer buldum surekli.. zaten 36 haftadan itibaren hastaneye gittinizde mecbur size randevu veriyorlar doğum yakin oldugu icin.erken gdip randevu alamadiginizi bu yuzden mecbur sabah erken gidip randevu alacaksiniz ayni gune araya sokuyorlar merak etmeyin.. tek sıkıntı her zaman ayni dr dan randevu alamayabiliyorsunuz ama sistemlerinden onlarda durumun farkinda olduklari icin sistem uzerinden ne olmus gecen hafta ne bitmis gibisinden okuyorlar.. dogum anina gelince acilden giris yapip direk doguma aliniyorsunuz ben su an 39.haftamdayım ve 3 gunde bir gidip kontrollerimi sağlıyorum. Normal istedigim icin zaten genelde ebeler yapıyormuş dogumu ani birsey oldugunda kadin dogum doktoru devreye giriyor.sezaryan gibi yada bebekte her hangi bir terslik oldugunda. Allah’ım hepimizi tez vakitte bebislerimize saglikla kavuşmayı nasip eylesin