Asena17 Kizlar 14 haftalik oldum ama hic kilo almadim nette 2-2,5 kilo artisi normal diyor simdi anormal bi durumda miyim?
Denizyildizii Asena17 Ne alakasi var. Bebeğin iyi olduğu sürece senin kilo alip almamanın bir anlami yok cnm
Asli0611 Asena17 bebeğin gelişimindd herhangi bi problem yoksa sağlıklı ve dengeli besleniyorsan hiç bir problem olmaz canım iç in rahat olsun
nvn-mutlu Asena17 bende 31. haftadayım henüz hiç kilo almadım 🤷♀️bebiş sağlıklı olsun da kilo alma daha iyi işte 🤣
Prlpn8286 Asena17 ilerleyen zamanlarda ben bu kiloyu ne ara aldım nasıl aldım diye şaşıracaksınız 😆 şuan almamanız normal hatta ben o haftalarda baya baya vermiştim mide bulantısından şimdi her kontrol de ben şok 😂😂
deletedmom2014 Bende o haftalarda almadım hatta 5 kilo vermiştim. Şimdi misliyle aldım 🤪 20. haftadan sonra kilo almaya başladım
Asena17 deletedmom2014 hahha😄 bende oyle alicam desene ama gun icinde cok yiyorum yine de kilo almamisim sasirdim acikcasi
Asena17 Denizyildizii daha bebegime bakamadim ki kuzum 16 da gidicem doktora endise ettim bende gun icinde de yiyorum baya
Asena17 Asli0611 yiyorum saglikli besleniyorum ama gram almamisim neden bilmiyorum bebegimi 16 da gorucem insallah iyidir
deletedmom2014 Asena17 merak etmeyin bebeğin gelişimi iyise hiç sıkıntı olmaz. Zaten ilerleyen zamanlarda öyle bi alıyorsunuz ki 28. Haftamdayım +7 ile yola devam 🙊
Asena17 nvn-mutlu ayy keske gorebilsem iyimi yavrum 16 da gidicem doktora gun icinde de yiyorum gram almamisim kilo
incimercan nvn-mutlu ohhh maşallah 🧿 sizinki de çok iyiymiş, sağlıklı olduğu sürece ne kadar az kilo alırsak iyidir bence 😂
Gamze_eeennnnm nvn-mutlu nasıl hiç kılo almadınız bebek plesanta suyu sizdeki değişimler de mi hiç kılo yapmadı
Asena17 deletedmom2014 masallh kuzum daha doktors gitmedim 16 da gidicem gun icinde yiyorum gram almamisim sasirdim
Asena17 nvn-mutlu sagliksiz demedim zaten kuzum anormal bi durum mu acaba dedim tabi yine de bebegimi dusunuyorum iyi mi diye zaten daha gram agirligin da ama gun icinde yememe ragmen ben kilo alamiyorum
incimercan Asena17 ben 20. haftadan sonra kilo almaya başlamıştım, hatta öncesinde kusmaktan kilo bile verdim
Asena17 incimercan bulanti bende de oldu ama hic kusmadim yemegimi de kesmedim yememe ragmen almamisim sasirdim acikcasi