Ozlemozyilmaz Merhabalar ☺️ Doktorum renkli ultrason cektirmemi istedi 1 ay sonra , malum her hastane de yok Tavsiye edebileceğiniz İstanbul Avrupa yakasinda hastane var mıdır Teşekkür ederim
Hilal-95 Ozlemozyilmaz mecidiyeköyde aytül çorbacıoğlu var profesör inanılmaz kalıtelı bı kadın gittiğim her hastanede övgüyle konuşuyor 650 lira normalde ama bnm doktorum indirimli bize dedi oraya gitmemi söledi ben 450 lira ödedim
denizz1009 Hilal-95 bende aytül hanıma randevu aldım. Renkli görüntü veriyormu acaba kendisi veriyorsa görüntüler net mi 😊
Hilal-95 denizz1009 evet veriyor 110 tane cd resim verdi 4 adetde normal ultroson kağıdınde renkli verdi uğraşıyor baya görmek için herşeyini pozda yakalamaya calısıyor 😀
Mayacm Hilal-95 sızı hangı doktor yonlendırdı bende konustugumda doktor yonlendırdı dedım 550 tl dedıler doktoruna gore degısıyomu acaba 😂
denizz1009 Hilal-95 harika 😍 inşallah nazlanmazda bizimki yüzünü görebiliriz 😀teşekkür ederim cevabınız için 🙏
Hilal-95 Mayacm Kağıthane devlet ali ünsalyozgatlı zam felan gelmış olablır belki yada dediğin gibidir ama ben memnun kaldım yani
denizz1009 Mayacm ben direk doktorumun ismini söyledim banada 550 dediler nakit. Doktorda kaşeli kağıt verdi hatta. Belki doktor indirimi vardır hiç sormadım
Mayacm Ozlemozyilmaz walla bılmıyorım belkı yonlendıren doktorun kagıdını ıstıyolardır bana verdı cunku doktorum ama ben ona gtmıcem zaten sadece merak ettım herkese farklı fıyat verıyolar heralde 😂
Mayacm Ozlemozyilmaz ben anadolu yakasında buldum bıtane cok ıyıymıs kendı doktorumada sordum tanıyomus ıyıdır gıdebılırsın dedı bak burdada cok var arastır erbil çakar fıyatıda uygun
Mayacm denizz1009 doktor ındırımlı fıyatı o cunku normalde nakıt 700 tl hangı doktor yonlendırdı dedı adını verınce 550 tl dedı
denizz1009 Mayacm aa iyiymiş o zaman. Bende ilk araştırırken hep 800 900leri hatta bin küsürleri duyuyordum fiyat. 550 deyince asistanı bedava bulmuş gibi oldum🤣