Aslanannesi- Bu Cuma gecesi hürmetine Rabbim istediğiniz zamanda ,dilediğiniz anda ,bu duyguyu yaşatır inşallah 🙏isteyen tüm annelere🌸
mavi0811 bigunanneolucak ekim gectimi bilemiyorum 7 gun var adetime eger olmadiysa bende kasima kalmis oluyorum kuzum🥺
Hoho mavi0811 test yaptınız mı hiç ben yaptım ama negatif erken mi yaptım acaba geçen ay 14 Eylül de oldum ve ileri atar regl tarihlerim
Ruk Gzmbkr ne kadar naif yazmışsınız. Abimin üç çocuğu var, üçünde de üçer sene bekledi öyle nasip oldu:) hiçbir sıkıntı vs yokken üstelik. Tüp bebek de denemediler. Ama her çocuk için üç sene uğraştılar. Nasipleri öyleymiş demek ki. Rabbim size ve tüm bekleyenlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsn🌺
Banu-88 Kasım ayı çıkmadan inşallah kızımız Esma Rana’yı kucağımıza alacağız 🦋🌺🤲🏻 Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar ve kolay mutlu doğumlar nasip etsin hanımlar 🤲🏻🌺😇
Anna-Karenina bigunanneolucak bende gecen agustos ayinda ikiz tup bebeklerimi dusuk yaptim. Daha oncede iki kes dis gebeligim var. Hersey yolunda giderse kasim ayinda tekrar transfer icin islemlere basliycam bakalim.
Busra1725 Anna-Karenina bende tüp bebek denedim ve bugun negatip test yaptırdım dunyalar başıma yıkıldı cok umutlanmıştım cok acı 😔
Busebulut1 kkuubbrraa hayırlısıyla bende kasım ayında kucağıma alıcam bebeğimi😊 isteyen herkese nasip olur inşallah Allah analı babalı sağlığıyla büyümeyi nasip etsin ☺️
kemalim01 bigunanneolucak temmuz ayında kürtaj oldum malesef ki bende biraz bekledim toparlanmak istedim ve kasım ayından itibaren umutla inançla denemeye başlayacağım inşallah olur rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin🤲🤲🤲
Mizgin2020 bigunanneolucak bu ay rahim filmi çekildim 2 yıldır istiyoruz klomen vermişti doktor cumartesi gidicem yumurtalara bakicak benimki Ekim sonu olucak inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız
ESBS61 Rabbim isteyen annelere hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah bende nasip olursa kasımda oğlumu Allahın izniyle bi aksilik cikmazsa kucağıma alicam
Nonamirce Esmerayseray1 üşümez karnın etrafı yağ tabakasıyla kaplı ve amniyo sıvısı vücud sıcaklığını koruyor. Ama kışın kalın giyinmeyen annelerin bebekleri gazlı oluyor diye birşey duydum.