NurglevikUluay çocuğum oldu 6 aylık sen oluncasından bahsediyosun düşün burda çocuğum oldu derken bile hala doğduğundan anlamayacak kadarsın. Bunu bile anlamıyosan senin gibi birine laf anlatılmaz ki. Saniyelerimi harcamak istemiyorum ama harcıyorum diye bahsedip kendini düşük bi insan olarak bari gösterme. Merhametin kelimesini değil kendisini öğrenmek önemli sen sadece kelimesiyle yetinmişsin bi merhametin kendisini öğren ozaman. Önemli olan geç öğrenmek değil doğru öğrenmek. Hem dediğim gibi yabancı olduğum için muhtemelen ondan geç öğrendim ama doğru öğrenmişim. Çocuk eğitmeye gelince oğlumu da öyle eğittim çok şükür Allahıma sorun yaşamadım 4 yaşında oldu kızımı da öyle büyütüyorum 6 aylık oldu. Ama sen daha doğmamış çocuğuna şart kural koşuyosun gerçekten bu tutarsız yazdıklarınla git bi tedavi ol yada ergenlikten çık artık sana yılların anne tavsiyesi canım. Haa bide kiminle nasıl konuşman gerektiğini de lütfen öğren ilerde çocuğun için lazım olur. Mağlun terbiye aileden gelir ama sende terbiye yok !