mor_menekse1 Kızlar 15+3 haftalık hamileyim okdr kalın 🧦 çorap giyimeme ragmen patik, pandif ayaklarım buz gibi 4 gün önce kan tahlilde istedi Dr gayet güzel dedi bn niye üşüyorum ayaklarım buz kesiyor normal mi sizce 🥰
Merveelisa mor_menekse1 benmde ayaklar hiç ısınmaz hep soğuk neden bilmiyorum kendimi bildim bileli oyle
Ayse254 mor_menekse1 ay aynı ben 😅 gebeliğin başından bu yana ayaklarım buz gibi neler giyiyorum neler kan değerlerim de normal ama üşüyor 13. Haftamdayım
mor_menekse1 Merveelisa valla mi önceden iyi kötü ısınırdı şimdilerde buz gibi ellerimle ıstiyorum resmen 😂
mor_menekse1 Ayse254 aynn canım ya bnde birtek bnde mi var diye merak ettim baya varmış Hamilelikten dolayı galiba :)
mor_menekse1 Aycaaa571 yaa hayırla doğur bol bol kışlık al kötü olmuş kış doğumu bizimde mart sonu nisan başı gibi Allah nasip ederse 😊
mor_menekse1 Edadadada ah daha öğrenemedik doktorda birsy demiyor illa 16 hafta diye tutturmuş bekliyoruz 😄 heycanla
Nil1308 Edadadada bende tam onu diyecektım 😅 ılk haftalarım yazın sıcagına gelmesıne ragmen coraplarla ısınamıyordum ama bazı kısılerın kanı soguk olur derler normalde de kolay usuyen bırıyse
Zeytin20 mor_menekse1 ay şuan yanlız olmadığıma nasıl sevindim 🤭 normalde yanarım. Bu hamileliğimde donuyorum . Yok böyle bişey. Eşim şortla oturuyor ben 3 kat giyiniyorum lahana gibi hele ayaklarım yatakta 2 kat peluş çorapla. Bugün kan verdim normal değilim dedim yarın sonuç alıcam 😂
hilalmevsim_3467 mor_menekse1 aynı ben 😁 gün içinde gece yatarken hep sıcak su torbası ile duruyorum valla yoksa ne kadar battaniyeye dolansamda ısınmıyo😒 kansızlıkda yok aslında.
mor_menekse1 hilalmevsim_3467 aynn canim gebelikten bnce bak diğer arkadaşlarda öyleymiş normal ozmn :)