Papatyamevsimi-89 Bugun bütün gün durmadı ve artık sert sert vuruyor karnima ve kasiklara sanki kemik dayıyor..28+5 olduk ama zannedersin 35 haftalik gibi falan karnim da birden büyüdü gerildi göbek deliğim kapandı ve alt kısımlarda çatlaklar olusmus bile bugun farkettim..Bu çocuğa bir günde ne oldu diyorum 😀
Aycaaa571 Papatyamevsimi-89 😄😄😄 yerinde duramıyordur😄 benimkide öyle bir kasıklarıma iniyor ordan birden yukarıya çıkıyor sonra orayı da beğenmiyor beyefendi sağa toplanıyor taş gibi ediyor kımıl kımıl
Papatyamevsimi-89 FusunF valla rutin ceviz,süt ,soda ve muz verir babasi 😀Birgun eksik edeyim diyorum yok olmaz diyor hergun düzenli bunlari yiyorum onun dışında kahvaltıda haslanmis yumurta oglen de mercimek corbasi ictim bu kadar
offlineanne Ayynen benimde seninki gibi oldu bir anda büyüdü hareketlendi karnımın altı harita gibi şuan 🤦🏼♀️
Papatyamevsimi-89 offlineanne bir de sag ve soldan sıkıştırıyor..karbugalarima ve kasiklarima vuruyor bütün gün de yorgun ve uykusuz halindeydim halen uykum var sola döndüm ama alt kısımda kasiklarima vuruyor