yaseminky Kizlar oglumun göz kapagi birden bire sismeye basladi bi bilginiz var mi bu konu hakkinda ??
Canankmrc yaseminky mikrop kapmış olabilir canım dikkat et benim oglumda da oldu hemde 2defa damla kullanmıştım gecirdi
yaseminky Miranda kontrol ettim hic bi sekilde belirti yok gözümün önündeydi saatlerce alerjiside bugüne kdar hic olmadi cok sükür. önce göz kapagi kizardi sonra yavas yavas sismeye basladi anlamadim ne oldugunu bende
Zehrakutay2018 Mikrop kapmış olabilir benim oğlumda da olur sakın cay falan sürmeyin dikkat edin bi saglik ocağı ve doktora götürün benim oğlumun toza karşı bi hassasiyeti var hemen goz kapağı şişiyor kızarıyor krem antibiyotikler geçiyor bizimkisi
yaseminky Zehrakutay2018 simdilik bisey sürmedim kontrol ediyorm sürekli uyuyor sabahi bekliyecem sisi inmezse doktora gidecez artik
yaseminky Babycome cok pimpirikliyimdir kötü bisey olurmu alerjiyse eger acilemi götürsem simdi yoksa sabahi beklesem olur mu uyuyor su an
Babycome yaseminky hayır canım kötü bişey olmaz ama alerjiyse eğer başka şişlikleri de olabilir böyle durumlarda sabahı beklemesen daha iyi olur bence ama yine de nasıl istersen
2-prensesannesiii yaseminky Gecenlerde 5 yaşında ki kiziminda böyle.oldu ne olduğunu anlayamadik. Sivrisinek isirmis eczaneye sordum sadece çayla sil başka da birşey yapma dedi
Babycome yaseminky o zaman yarın götür canım doktora ama gece sık sık kontrol et şişlik yayılırsa diğer gözüne dudağına veya yüzüne mutlaka götür
Sevilss Mikrobik bir şeydir kreşe gidiyor demişsiniz birde çerez yedi diye de bazı şeyler sonradan da alerji yapıyor yani yediği Dr a götürün yarın sonuçta onlar bilir