ozlemak42 Kızlar uygun fiyata nerden alışveriş yapabiliriz onerebileceginiz siteler neler Trendyoldakilere güvenemiyorum
bahtnurr1 ozlemak42 ebebekden aldım ben çoğu şeyi oğluma , kendim için lcw Hepsiburada dan aldım canım
Berrycherry ozlemak42 trendyoldan alırken satıcı kısmına dikkat ederseniz bi sorun olmaz. Mesela ebebek satıcısı, defacto satıcısı gibi.
Bebito-ve-annesi ozlemak42 civil, bebegen ve e bebekten aldım oğluma esyalarını trendyol dan da güvenilir satıcılardan aldım
Cilekliruyam ozlemak42 bebeğimin eşyalarını ebebekten. Kendime pijama emzirme atleti va lc waikikiden aldım
ozlemak42 bahtnurr1 oğluma aldım çoğunu canım kendime hiç almadım LCW dekiler güzel bakıyorum onlara ama sezeryan doğum yapıcam o yüzden iç çamaşırlarımin rahatsız etmemesi yüksek bel olması lazım düşünüyorum alsam sıkıntı yaşar mıyım diye
ozlemak42 Berrycherry yorumları okuyorum resim atanlara bakıyorum kiminin iyi gitmiş kiminin kötü kimi diyor kalıbı bol veya dar kimi diyor yorumlara bakmayın kendi bedeninizi alın falan kafam karışıyor
ozlemak42 Bebito-ve-annesi bebeğiminkilerin çoğunu aldım kendime daha hiç bişey almadım bir atlete sırf emzirme atleti diye 45 50 TL vermek istemiyorum mağazaya gidip gezmeyi gözüm yemiyor oturduğum yerde netten almak istiyorum emin olamadım nerden alsam
Bebito-ve-annesi ozlemak42 malesef her sey pahalı lohusa pedi aldım depend önerdiler trendyol dan aldım
bahtnurr1 ozlemak42 penti de 3lü büyük beden külotlar indirimde 45₺di ve yüksek yazmamasına rağmen yüksek bel canım gebeliğim boyunca hala onu kullanıyorum