gizemgezer gögüs ucu çatlağı olmaması için lansinoh mu yoksa garmastan mı kızlar? yada başka önlem öneren varmı 36 haftdayım.
Asyaveannesi36 gizemgezer lansinoh kesinlikle 2 ablamda kullandı hiç yara olmadı ebebekte şuan baya da indirimde
Almiram31 gizemgezer hepsini kullandım cok acılar cektim en son care gümüş kapak taktığımdan itibaren rahatlattı
Gzey123 Kızlar bende lansinoh aldım da 36.haftdayım ne zamn kullanmaya başlamak gerekiyor acaba bir bilginiz var mı
Ness3 Gzey123 ben 29. Haftam başladım lansinosha elektrik çarpıyor göğüslerime resmen uçları sızlıyor. Şimdiden önlem almalıyız yumuşasın diye
Minekorkmaz gizemgezer şimdiden yumuşatıcı krem sürmeye başla canım doğuma kadar göğüs ucların yumuşamış olacak. Bebişin doğunca emmeye baslayıncada lansinohu tavsiye ederim silmeden emzirebildiğin için
Haticeey Gzey123 Profil resminizin arka plandaki fotoğraf çekiminden tahmin ettim canım bende konyada oturuyorum bizimde fotoğraf çekimi orda olmuştu 1 yıllık evliyiz 🤭
Gzey123 Haticeey bestaksimbir de yaptırdık biz de dış çekimimizi bizim de kasımın sonunda bir yıl olucak Allah izin verirse 😊 hatta sizin profildeki pozu n aynısı bizimde var 😊
Minekorkmaz gizemgezer bana hindistan cevizi yapı iyi gelir heryerime sürüyorum sende bir dene istersen