Deletedmom27272 Deletedmom72727 1 hafta boyunca uykusuz kaldım sol koldan vurdular bide sola yatıyorum çok kötüydü geçti şükür 🙏
Kivircikk Deletedmom72727 ilk dozu 21 haftalik Ken yaptırdım şuan 29 haftamdayim acaba 2dozu ne zaman yaparlar?
Umudun_annesi123 Deletedmom72727 ilk dozu oldugumda bir ay önce kolumu 1 hafta boyunca kaldıramadım cok kötü ağrıyordu gece uyuyamıyordum ağrısından yinede ilaç kullanmadım dün ikinci dozu oldum ağrı var ama ilki gibi değil hafif
Deletedmom72727 Umudun_annesi123 bende ialç içmemek için dayanıyorum ama uyku fln uyutmuyor kıpırdayınca bile ağrıyor inş 1 hafta sürmez
merakliblog Senosum38 onu bilmiyorum ama sorun olacağını sanmıyorum benim iki gün geçmişti hemşire hiç demedi gecikmiş vs diye
gulsah_2013 Kızlar çok zor bir gece geçirdim ben hem kol agrısı hem yan etikleri hepsi etkiledi mide bulantısı halsizlik kas agrısı herşey vardı başım hala zonkluyor tek doz yeterli dediler Allah’tan çok zorlandım ya bütün gece ben
Deletedmom72727 gulsah_2013 bende sabah 5,5 ta ayaktaydım uyutmadı bir türlü rahat ettirmedi buz koydum ovdum yok yani zorladı baya
Minoo01 Deletedmom72727 ilaç almayın. Normal ağrı. Ama kolunuzu oynatın. Oynatmaktan korkmayın. Bütün ağrı orda birikir yoksa. Ben ağrısada hep oynattım 3-4 güne geçti.
gulsah_2013 Deletedmom72727 neden bu kadar zorladı acaba çok mu hassaslaştık artık? Covid aşısı da oldum hiç böyle olmadım
Deletedmom72727 GKP22 ayy hemen geçdin hepimizinki İnşaAllah eskidende yaptırdım böyle ağrı yoktu hamileyiz diyemi daha çok hissediyorum anlamadım