Deletedmom72727 Dün tetanoz aşımı oldum. Akşam hafif hafif ağrıyordu. Ama bu akşam kolum kalkmıyor resmen çok zonkluyor. Sizdede oldumu nasıl geçer bu parol alsammı
DamlaNur29 Deletedmom72727 ilaç almayı gerektircek bi durum yok bence 2 3 gün agrıyor yapıcak bişe yok yani ben gecen sene 2 doz oldum oğlumda bu senede hamileyim 1 doz yaptılar gene agrıdı kolum
Deletedmom72727 Caglarmm çok ağrıyor hiç bir şey kaldıramıyorum boşada ilaç almak istemiyorum ama napcağımı şaşırdım 😔
elftrndmrci Betfer ya iki gün önce aşı oldum bende. Dün saat aksam 10 gibi yeri şişti ağrımaya başladı hatta 24 saati geçtiği için şaşırdım şimdi mi ağrır diye normal mi acaba😳
Deletedmom72727 elftrndmrci benimde aynen dün çok hafifti bugün dayanılmaz derecede anlamadım bende neden olduğunu
Asyaveannesi36 elftrndmrci evet benimde öyle oldu covid aşısında ağrımadı tetenozda 3 gün ağrıdı merak etmeyin ben hiç ilaç almadım hamileliğim boyunca vitaminler hariç ne bulantı ne ağrı kesici 26.haftamdayım
elftrndmrci Deletedmom72727 benim vurulduğum gün hiç ağrımadı. 24 saat geçti kolum ciddi zorlayınca dedim normal mi acaba hiç tetanozda olmamıstım aklım başımdayken, demekki normalmiş🙈
elftrndmrci Asyaveannesi36 bende 00:00 da tam 25 olcam inşallah☺️ Bende ağrı kesici falan hiç içmiyorum ne kadar zorlansam da. Biontech olduğumda da vuran hemşire kolun ağrır demişti cidden 2. Gün kolumu kaldıramadım. Bu sefer özellikle sordum ağrı yaparmı diye yok ya bişe olmaz deyince azcık kaygılandım🙈
Zeyfey20 Deletedmom72727 benimde ilkinde ağrı yapmıştı hiç ağrı kesici almadım yatamıyordum buz uygulaması yap ikinci aşımda o kadar çok ağrı olmadı ama
Aycaaa571 Deletedmom72727 parol kullanabilirsin ben 2 kere oldum çok şükür sızladı biraz sonra geçti bişey olmadı
Deletedmom72727 erdem_agah ben seneler önce yaptırdım hiç olmadı eşime sordum yok ağrımadı dedim o yüzden huzursuz oldum