Gmzeucr eeminesfdgryl_1 bende hamileliğimin başında küçük bir soguk alginligi gecirdir ictim nane limon hemen toparladim gunde bir bardagi gecirmemeye calisin icebilirsiniz ihlamur nanelimon z3ncefilli caylar bir zarari yok diye biliyorum
Gamzebydmr eeminesfdgryl_1 Bende 4 haftalık hamileyken grip öldüm ilaç kullanamadığım 1 hafta sürdü grip ve sadece 2 defa nane limon içtim limonun fazla zararı yok ama naneyi az tüketmek gerekiyor ve ballı ılık suya limon sıkıp içtim bide gebelerin kullandığı pastil aldım eczaneden o da çok rahatlatıyor
Acemi_anne61 eeminesfdgryl_1 çok fena üşütmüşüm gece titriyordum ama anladığım an ıhlamur içmeye başladım ballı limon yedim geceleri. Boğazım için sıcak sular içtim mesela ıhlamur tam demini vermeden bardaga döküp içtim abartmayayım diye. Bazen cok demli içtim. cok daha iyiyim. Ekstra Meyve yiyin bol bol. Yoğurt yiyin. Bide sıvı alımı çok önemli bir şişe yanınızda mutlaka olsun gördükçe için
kirpapatyasii1 kirpapatyasii1 eğer 3 aylık dönemdeysen nane limon içiyim deme düşüğe neden olur sen sıcak bir duş al yatağa gir terle Allah ’ın izniyle atlatırsın inşallah 🙏
kirpapatyasii1 eeminesfdgryl_1 canim daha yeni bide beni dinle walla tanıdığım biri vardı nane limon dan dolayı iki defa düşük yaptı .Allah korusun dikkatli ol derim
yildizk Merhaba, ben de biraz grip olmuşum:/ 7 haftalık hamileyim) nane limon hariç başka önerisi olan var mı acaba ? :)
Teusa yildizk belirtileriniz neler. Ben de iki gündür biraz tuhafım da başka bişeyr yormak istemiyorum 😔
Deletedmom72727 Ballı limonlu ılık su diğer çayların bazıları düşüğe sebep olabilir diye hiç içmedim griplen tavuk suyuna çorba portakal suyu öyle geçirmeye çalıştım
yildizk Teusa Teusa burnum tıkanıyor veya akıyor, başım ağrıyor biraz ve biraz öksürük😬 (bence sizde de griptir korkmayın, bu aralar havalar bi değişik ztn:/ )
Teusa yildizk sabah bı keyifsizlik bı tuhaflık vardı da kahvaltı su bu derken oglende sıcak çorba içtim bı kase turşu yedim limon su ne bulursam yaptım bisiler smdi yatıp kendimi terletmeye çalışıyorum :C inşallah geçer yoksa gidip test olup asi yaptircam gözüm korktu
Mavisim93 Bu ara grip salgını varmış zaten. Eşim 2 gündür gripti bugün daha iyi toparladı ama bana satmış galiba ben grip gibiyim şuan boğazım acıyo burnum yanıyo ve akıyo ıhlamur içmeyi düşünüyorum bi sorun yaratır korkusuyla içmek de istemiyorum bi yandan