Mercimegim4 Kamusbuglem Allah canını almasın 🤣 ilk gebeliğim insan işte acemi olunca en saçma şeylere takılıp kalıyor🤣
Avokado Mercimegim4 pompalı almıştım, bebişin burun deliği çok küçük olduğundan asla içine girmedi bile
mutlugebeee Mercimegim4 ikisinide aldım pompalıyı bebekken biraz büyüyüncede çekmeliyi kullanmayı düşünüyorum
Edanur-gul Mercimegim4 niye anneyiz diye insan degilmiyiz 😅 normal mide bulana bilir arkadaşım oğlunun burnunu o sekillde temizlerken yutmuslugu olduğu için söylerken bile içim hoş oluyor ben de dedim ilk pompalı deniyim wee baby aldım https://ty.gl/d8kopa6vox denicem eger işe yaramazsa diğerini kulanıririm yani yeter ki o iyi olsun.
erdem_agah Edanur-gul şaka gibi 😁😁 yutmak mümkün degilmi nasil yapmış onu arada özel bir filtreli bölme var. Sümük orda kaliyo 🤭
Sinemmmmm58 Mercimegim4 cekilen daha iyi pompaliyi biz kullanamadik tam cekmedi bosuna almis oldum yani
Edanur-gul Kubra3525 arkadaşım kullandığında onun kin de yoktu o yüzen çok sıkıntı yasadi sanırım iyi birsey alırsak kullanırım ya ama pompalı daha bıraktık geldi olmazsa diğerini denicem
esraizmirli Mercimegim4 ben 2-3 günde bir yapıyodum sık sık yapmak iyi değil demişti çocuk doktorumuz☺️
erdem_agah Mercimegim4 hiç tiksnmeyin çekmeli olandan alin. Bende baya hassasimdir ama insan çocuğundan hic rahatsız olmuyomus 🥰 o daha iyi bosaltiyo
Edanur-gul erdem_agah ah bir bilsem benide o tiksindirdi o vakit denerim bende pompalı ise yaramazsa 😅
Tazeanne0134 Mercimegim4 valla canım ben çekmeli kıllanıyorum ve gayet güzel memnunum bu aralar Bunu yapıyordum baya işe yarıyor ve rahatlatıyor çocuğu