Delicesareti Bianneadayiii çantam komple hazır bi depend kaldı bedene karar veripte hala alamadım bu gidişle oğlumun bezlerinden kullanıcam herhalde 😂
Bademcim Delicesareti eve bile verdiler özel hastanede doğum yaptım hatta birkaç tane de kaldı 40 günde kanamam oldu yoğun şekilde
Delicesareti Bademcim her hastane sürekli vermeyebilir ama ya riske atmamak lazım yine çantada ped bulundurmak gerekiyo
Bademcim Delicesareti ben yine aynı hastanede doğum yapacağım baska hastahanelerde yapan arladaslarım da var vermişler bilemiyorum tabi hasta bezinden daha mı rahat olur depeend dışarı falan çıkarken acaba ? Kestiremedim ama bir paket alırım yine
Delicesareti Bademcim dependin tek farkı külot şeklinde olmasıymış hani o varken ayrıyeten iç çamaşırı giymeye gerek yok içindeki pedde aynı hasta bezi kalınlığındaymış yani daha pratik diyolar kirlenince de yandan yırtmak için yer var direkt değiştirebiliyosunuz o yüzden herkes depende yönelmiş durumda açıkcası
EbrarLinaBebek BirGolgi canım kardeşim 62 ile doğum yaptı M almıştı ama m sıktı keşke bir beden büyük alsaydım demişti
BirGolgi EbrarLinaBebek hadi ya kardeşinizin boyu kaçtı? Ah e bebek çalışanı l beden çok büyük olur diye ısrar etti :(
Beyzinur Hilal-_19 Bnde 51 im ama 28 haftayim karnimda hic cikmadi fazla zaten bnde m almayi dusunuyorum sizinndogum yaklasmis ztn karniniz fazla yoksa m alin bnce
Cilekliruyam Kızlar bence herkeste aynı beden olmaz yani şu anlamda 60 kilo olan ve boyları aynı olan iki kişi biri M diğeri L beden depend giyebilir bu vücut yapısıylada ilgili. Kalçanız genişse büyük beden tercih edin kendinizi bilirsiniz