Kcmr22 Asli0611 bugün gittiğimde pozisyon kötü bacakları kapalı ama bacak arası boş gibi dedi o daha kafamı karıştırdı😅
Kcmr22 ipekk35 benm ilk kızımda öyleydi ama bunda geç döllenme gibi bi problem çıkmadı gününe göre ileride gidiyor ama bilmiyorum bazen ultrason ölçümü yanlış aslında bebeğim küçük bu yüzden mi cinsiyeti de göremediler diyorum
Busranurtopal Haftada oğlum gösterdi😂 3 kere gittim göremedik. Pek nazlı. Değişmez artık gördük bu sefer😂
Kcmr22 blueberyy00 ultrason cihazlarına güvenmiyorum sanki devlete gidiyorum el ölçümü ile boy alıyorlar ya ordamı hata accaba diyorum küçük olduğu içinmi göremedi cinsiyeti diye
blueberyy00 Kcmr22 olabilir canım bilemedim durum böyleyse ama bir hafta geri yada ileri olması göze batmıyor doktorlar tarafından
Tazeanne0134 ipekk35 valla canım ilk hamileliğim de 16+6 da kısa benziyor demişti dr çok göstermediği için ama 23+6 da detayliya gittiğimizde gördük erkek olduğunu
giresun Neden cinsiyet için bu kadar telaş yapılır anlamıyorum🤣21. Haftamda öğrendim cinsiyeti bence gayet normal zaman
Tazeanne0134 ipekk35 aynen canım biz çok geç öğrendik ilk ve son da yüzünü o zaman gördük başka yüzünü de göstermemişdi
Kcmr22 blueberyy00 evet bakalım Pazartesi kendi doktoruma gideceğim oda bi yorum yapmazsa özele gidicem direk
Betusss10 ipekk35 15te erkek dendi ve öyle de kaldı kendimiz de gördük ultrasonda şu an 35 haftalığız :)